Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sorin Grindeanu: Experienta de fost ales local imi foloseste. Una e sa fii acolo jos, in contact direct cu cetatenii, alta e sa fii crescut pe asfalt si sa n-ai legatura cu realitatea

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu: Experienta de fost ales local imi foloseste. Una e sa fii acolo jos, in contact direct cu cetatenii, alta e sa fii crescut pe asfalt si sa n-ai legatura cu realitatea

Premierul Sorin Grindeanu considera ca experienta in administratia locala ii foloseste in cea centrala. Totodata, seful Executivului a mai precizat ca politicienii crescuti pe asfalt n-au nicio legatura cu realitatea din Romania. continuă pe România Liberă

Dragnea: Presedintele tarii din 2019 va fi probabil tot un ales local. Sunt mai ancorati in realitate, nu vorbesc discutii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la reuniunea UNCJR, ca atat el, cat si premierul Grindeanu si presedintele Iohannis sunt fosti alesi locali, iar, probabil, din 2019 viitorul sef al statului va fi tot un fost ales local, pentru ca aceasta categorie de demnitari este mai ancorata in realitate si mai aproape de problemele oamenilor.

Tarom are o noua aeronava. Premierul Sorin Grindeanu si ambasadorul american Hans Klemm, prezenti la botezul avionului - FOTO

Avionul Boeing 737-800, achizitionat recent si numit Sarmizegetusa, a fost prezentat miercuri dimineata oficialitatilor. Printre cei prezenti la eveniment, s-au numarat premierul Sorin Grindeanu,.

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Sorin Grindeanu, in ofensiva pentru bunavointa baronilor locali: Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, sistemul uninominal e mai benefic. Plus promisiuni de simplificare a birocratiei cu fonduri UE

Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, le-a spus marti premierul Sorin Grindeanu sefilor de CJ-uri, anuntand ca sistemul uninominal care ar intari puterea sefului de CJ in detrimentul conducerii centrale a partidelor) ar fi mai benefic pentru democratie si stabilitatea comunitatilor locale. Grindeanu i-a mai anuntat pe presedintii de CJ ca simplifica birocratia necesara accesarii fondurilor UE. Prezent si el la adunarea sefilor de CJ-uri, Liviu Dragnea i-a laudat si el pe alesii locali si le-a transmis ca prevederile privind conflictul de interese sunt fara logica.

Sorin Grindeanu: Legea achizitiilor publice va fi modificata in curand pentru a debloca administratiile locale

Legea achizitiilor publice va fi modificata in cel mai scurt timp, pentru a debloca activitatea administratiilor locale, a anuntat miercuri, la Mioveni, premierul Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Independenta energetica este scopul urmarit de Romania

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca Romania doreste ca. in cel mai scurt timp posibil, sa devina independenta din punct de vedere energetic. Astfel, vor fi demarate investitiile de la Unitatile 3 si 4 de la Cernavoda.

Sorin Grindeanu: Independenta energetica este scopul urmarit de Romania

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri ca independenta energetica este scopul urmarit de Romania. Acesta a precizat ca, in cel mai scurt timp posibil, vor fi demarate.

Sorin Grindeanu: Ajungem sa platim dobanda la banii care sunt tot ai nostri (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca fiecare companie de stat, care inregistreaza profit, va prezenta planul de.

Sorin Grindeanu, despre remaniere: Cand simt ca unii dintre ministri nu merg in ritmul care ar trebui, nu ezit (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in momentul in care va identifica probleme la unele ministere, nu va ezita sa faca o.

Sorin Grindeanu admite ca exista incasari slabe la bugetul de stat: Colectarea nu merge cat mi-as dori de bine (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu admite ca este nemultumit de incasarile slabe la bugetul de stat. Invitat in emisiunea Dosar de politician, de pe B1 TV, seful Guvernului a afirmat ca procesul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )