Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorin Grindeanu: Legea achizitiilor publice va fi modificata in curand pentru a debloca administratiile locale

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: Legea achizitiilor publice va fi modificata in curand pentru a debloca administratiile locale

Legea achizitiilor publice va fi modificata in cel mai scurt timp, pentru a debloca activitatea administratiilor locale, a anuntat miercuri, la Mioveni, premierul Sorin Grindeanu. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Situatie halucinanta. Un lot din autostrada Lugoj-Deva nu este gata pentru ca s-a cerut construirea de tuneluri pentru ursi. Sorin Grindeanu: Nu exista ursi acolo, sa ne intelegem (VIDEO)

Tuneluri pentru ursi, fara ursi. Premierul Sorin Grindeanu a explicat marti, in emisiunea Dosar de politician ca un lot din autostrada Lugoj - Deva nu a putut fi terminat in acest an din.

Sorin Grindeanu, in ofensiva pentru bunavointa baronilor locali: Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, sistemul uninominal e mai benefic. Plus promisiuni de simplificare a birocratiei cu fonduri UE

Un presedinte de Consiliu Judetean nu poate sa fie captiv unui vot politic, le-a spus marti premierul Sorin Grindeanu sefilor de CJ-uri, anuntand ca sistemul uninominal care ar intari puterea sefului de CJ in detrimentul conducerii centrale a partidelor) ar fi mai benefic pentru democratie si stabilitatea comunitatilor locale. Grindeanu i-a mai anuntat pe presedintii de CJ ca simplifica birocratia necesara accesarii fondurilor UE. Prezent si el la adunarea sefilor de CJ-uri, Liviu Dragnea i-a laudat si el pe alesii locali si le-a transmis ca prevederile privind conflictul de interese sunt fara logica.

Premierul Sorin Grindeanu: Trebuie sa identificam cele mai bune solutii pentru protectia cetatenilor impotriva atacurilor cibernetice

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca este nevoie sa se caute cele mai bune solutii pentru protectia cetatenilor impotriva atacurilor cibernetice.

Sorin Grindeanu: Sustin votul direct pentru presedintii de consilii judetene. Eu am castigat si cu votul PMP si ALDE (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca sustine ideea ca presedintii de consilii judetene sa fie alesi prin vot direct. Eu o.

Premierul Sorin Grindeanu: A venit timpul sa existe macar un bancomat in fiecare sat sau comuna

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca Romania rurala este inca prea putin atractiva financiar pentru banci, precizand ca a venit timpul sa existe macar un bancomat in fiecare sat sau comuna, potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu: Experienta de fost ales local imi foloseste. Una e sa fii acolo jos, in contact direct cu cetatenii, alta e sa fii crescut pe asfalt si sa n-ai legatura cu realitatea

Premierul Sorin Grindeanu considera ca experienta in administratia locala ii foloseste in cea centrala. Totodata, seful Executivului a mai precizat ca politicienii crescuti pe asfalt n-au nicio legatura cu realitatea din Romania.

Sorin Grindeanu: Independenta energetica este scopul urmarit de Romania

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca Romania doreste ca. in cel mai scurt timp posibil, sa devina independenta din punct de vedere energetic. Astfel, vor fi demarate investitiile de la Unitatile 3 si 4 de la Cernavoda.

Sorin Grindeanu: Independenta energetica este scopul urmarit de Romania

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri ca independenta energetica este scopul urmarit de Romania. Acesta a precizat ca, in cel mai scurt timp posibil, vor fi demarate.

Tarom are o noua aeronava. Premierul Sorin Grindeanu si ambasadorul american Hans Klemm, prezenti la botezul avionului - FOTO

Avionul Boeing 737-800, achizitionat recent si numit Sarmizegetusa, a fost prezentat miercuri dimineata oficialitatilor. Printre cei prezenti la eveniment, s-au numarat premierul Sorin Grindeanu,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )