Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara, intr-o luna, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara, intr-o luna, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom. Cu aceasta ocazie, Sorin Grindeanu a spus ca Executivul este ferm angajat sa asigure cadrul de reglementare necesar pentru atragerea si dezvoltarea acestor proiecte in Romania. Este a doua intalnire intr-o luna pe care premierul o are cu reprezentanti ai celor doua companii. Prima intrevedere a avut loc pe 27 februarie. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu s-a intalnit, pentru a doua oara, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanua avut astazi,la Palatul Victoria,o intrevederecudelegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, cu care a discutat despre proiectele deinvestitii in productia de hidrocarburi si despre valorificarea resurselor energetic.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Gigi Becali, atac la adresa premierului Sorin Grindeanu: E copilul lui Dragnea. Nu e barbat adevarat, e un copilandru

Intrat prin telefon in emisiunea News Magazine, Gigi Becali a comentat tinuta lui Sorin Grindeanu, atunci cand s-a intalnit cu Printul Charles, si care a fost aspru criticata de stilisti.

Sorin Grindeanu, despre posibilitatea ca ministrul Justitiei sa dea explicatii in coalitia de guvernare, privind decizia de a nu-i revoca pe Kovesi si Lazar: Nu cred ca Tudorel Toader are o problema sa mearga sa explice concluziile evaluarii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni dimineata, ca nu considera ca va fi o problema pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa explice in fata comisiei de guvernare concluziile evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre venirea presedintelui Americii in Romania

Sorin Grindeanu a vorbit despre posibila vizita pe care Donald Trump o va face in Romania la sfarsitul lunii mai. Premierul a spus ca nu are informatii oficiale despre aceasta vizita si.

Sorin Grindeanu, despre auditul de la Parchete: Stiam... Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de luni de catre ministrul Justitiei despre auditul extern la toate marile unitati de parchet. El a mai spus ca in acest fel se va vedea ce s-a intamplat in sistem in ultimii 10 ani.

Sorin Grindeanu, test drive cu un Duster cu cutie automata: Va recomand sa incercati

Premierul Sorin Grindeanu a facut un test-drive, marti, la Centrul Tehnic Renault Romania, cu un autoturism Dacia Duster cu cutie automata si cu o masina electrica, el afimand ca a fost o senzatie placuta si indemnandu-i pe cei prezenti sa-i urmeze exemplul.

Sorin Grindeanu: Stiam de audit de la ministerul Justitiei. Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de catre ministrul Justitiei despre auditul extern de la marile unitati de parchet si ca in acest fel crede ca se va vedea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani, potrivit Mediafax.

Sorin Grindeanu, despre auditul la Ministerul Public: Nu e treaba mea. Este in fisa postului ministrului Justitiei sa-l faca

Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Titu, ca a fost informat de catre ministrul de Justitiei, Tudorel Toader, despre intentia de a demara un audit extern al Parchetelor, premierul precizand ca intra in atributiile ministrului sa initieze acest lucru, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )