Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorin Grindeanu, test drive cu un Duster cu cutie automata: Va recomand sa incercati

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu, test drive cu un Duster cu cutie automata: Va recomand sa incercati

Premierul Sorin Grindeanu a facut un test-drive, marti, la Centrul Tehnic Renault Romania, cu un autoturism Dacia Duster cu cutie automata si cu o masina electrica, el afimand ca a fost o senzatie placuta si indemnandu-i pe cei prezenti sa-i urmeze exemplul. continuă pe Adevărul

Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara, intr-o luna, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom. Cu aceasta ocazie, Sorin Grindeanu a spus ca Executivul este ferm angajat sa asigure cadrul de reglementare necesar pentru atragerea si dezvoltarea acestor proiecte in Romania. Este a doua intalnire intr-o luna pe care premierul o are cu reprezentanti ai celor doua companii. Prima intrevedere a avut loc pe 27 februarie.

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre venirea presedintelui Americii in Romania

Sorin Grindeanu a vorbit despre posibila vizita pe care Donald Trump o va face in Romania la sfarsitul lunii mai. Premierul a spus ca nu are informatii oficiale despre aceasta vizita si.

Sorin Grindeanu, despre auditul de la Parchete: Stiam... Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de luni de catre ministrul Justitiei despre auditul extern la toate marile unitati de parchet. El a mai spus ca in acest fel se va vedea ce s-a intamplat in sistem in ultimii 10 ani.

Sorin Grindeanu: Stiam de audit de la ministerul Justitiei. Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de catre ministrul Justitiei despre auditul extern de la marile unitati de parchet si ca in acest fel crede ca se va vedea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani, potrivit Mediafax.

Sorin Grindeanu, despre auditul la Ministerul Public: Nu e treaba mea. Este in fisa postului ministrului Justitiei sa-l faca

Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Titu, ca a fost informat de catre ministrul de Justitiei, Tudorel Toader, despre intentia de a demara un audit extern al Parchetelor, premierul precizand ca intra in atributiile ministrului sa initieze acest lucru, relateaza News. ro.

Sorin Grindeanu, despre o posibila vizita a lui Trump in Romania

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca nu are date privind o posibila vizita in Romania a presedintelui SUA, Donald Trump, si ca nu poate nici confirma, nici infirma o astfel de.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Sorin Grindeanu s-a intalnit, pentru a doua oara, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Sorin Grindeanu, despre posibilitatea ca ministrul Justitiei sa dea explicatii in coalitia de guvernare, privind decizia de a nu-i revoca pe Kovesi si Lazar: Nu cred ca Tudorel Toader are o problema sa mearga sa explice concluziile evaluarii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni dimineata, ca nu considera ca va fi o problema pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa explice in fata comisiei de guvernare concluziile evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Sorin Grindeanu: Legea salarizarii unitare va fi o initiativa a coalitiei de guvernare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, ca noua Lege a salarizarii unitare va fi un proiect asumat de coalitia de guvernare si va fi transmisa in cel mai scurt termen, probabil in aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )