Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorin Grindeanu a transmis o scrisoare catre liderii europeni

B1 B1,
Sorin Grindeanu a transmis o scrisoare catre liderii europeni

Sorin Grindeanu a transmis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, si vicepresedintelui Comisiei Europene, Franz Timmermans, pentru a raspunde criticilor adresate Romaniei. Premierul su. continuă pe B1

Grindeanu, scrisoare catre liderii CE: Lupta impotriva coruptiei este una dintre prioritatile Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, miercuri, o scrisoare catre presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si catre prim-vicepresedintelui forului, Frans Timmermans, in care explica ratiunile din spatele OUG privind modificarea Codurilor penale si a proiectului privind gratierea, dand asigurari ca Executivul sustine lupta anticoruptie.

Sorin Grindeanu le-a scris sefilor Comisiei Europene: Prioritatea Guvernului este lupta impotriva coruptiei

Sorin Grindeanu a transmis prin intermediul unui comunicat de presa remis redactiei noastre, o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si prim-vicepresedintelui, Frans Timmermans. Premierul le-a transmis celor doi ca prioritatea Guvernului este lupta anticoruptie si le spune ca ministrii de Justitie si de Externe le stau la dispozitie.

Sorin GRINDEANU il CRITICA pe Klaus IOHANNIS pentru prezenta la proteste: Este o ABORDARE GRESITA din partea Administratiei Prezidentiale

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, despre prezenta in strada de saptamana trecuta a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta a mers in mijlocul.

Dacian Ciolos, acuzatii grave la adresa lui Sorin Grindeanu

Dacian Ciolos a transmis un mesaj public pentru cel care i-a luat locul in functia de prim-ministru al Romaniei. Fostul premier i-a scris lui Sorin Grindeanuca deciziile pe care le-a luat marti.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu ambasadorul SUA

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit in aceasta dimineata cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intalnirea fiind solicitata de catre diplomatul american, a declarat astazi secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

EFECT SCANDALOS. Ordonanta penala, data de guvernul lui Sorin Grindeanu in miezul noptii, inchide un dosar in care era implicat tatal premierului, Nicolae Grindeanu

Unul dintre efectele Ordonantei de Urgenta emisa marti seara de Cabinetul Grindeanu are, drept efect, si inchiderea unui dosar in care apare numele lui Nicolae Grindeanu - tatal premierului Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu la Antena 3: Gratierea e in programul de guvernare - respect pentru cetatean. Nu mi-e clar ce va propune Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca, deocamdata, nu ii este foarte clar ce solutie va adopta Ministerul Justitiei pe tema gratierii, spunand ca asteapta propunerile venite de la Florin Iordache, potrivit News. ro. Sorin Grindeanu a sustinut insa ca gratierea exista in programul de guvernare al PSD, la capitolul privind respectul pentru cetatean si in ideea unui sistem judiciar normal.

Sorin Grindeanu a avut o intalnire cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la solicitarea diplomatului american

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit miercuri dimineata cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, la solicitarea diplomatului american. intalnirea era programata.

FOTO: Sorin Grindeanu, ironizat pe site-ul Dex Online. Fotografia sa este asociata cu cuvantul zilei - lichea

Comunitatea care se ocupa de site-ul dexonline ii indeamna pe oameni sa mearga la protestele care au loc, la nivel national, dupa ce Guvernul a adoptat, miercuri seara, OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala. Mai mult de atat, pe site este sugerat, la sectiunea cuvantul zilei, termenul de lichea, caruia ii alatura o fotografie cu premierul Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu DEMISIONEAZA?! Tudor Chirila trage un SEMNAL DE ALARMA fata de situatia din tara

Tudor Chirila da cartile pe fata intr-un mesaj manifest pe Facebook. Artistul anunta ca se zvoneste ca miercuri dimineata, premierul Sorin Grindeanu ar urma sa demisioneze. Chirila face un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )