Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Sorin Opescu sustine OUG privind migratia alesilor locali: Exista un sever blocaj functionat atat la nivel national, cat si la Bucuresti

B1 B1,
Sorin Opescu sustine OUG privind migratia alesilor locali: Exista un sever blocaj functionat atat la nivel national, cat si la Bucuresti

Edilul Capitalei sustine ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali. Primarul General a precizat ca la nivel national, precum si la Bucuresti, exista un sever blocaj functional, generat de reaseza. continuă pe B1

VIDEO Miting ACL in fata Guvernului impotriva ordonantei privind MIGRATIA alesilor locali

La mitingul ACL impotriva OUG privind migratia alesilor locali participa aproximativ 250 de persoane, precum si lideri ai PNL si PDL, intre care Teodor Atanasiu, Catalin Predoiu, Mihai Voicu, Rares Manescu, Andrei Chiliman, Sulfina Barbu, Dan Motreanu, Florin Alexe, Sorin Rosca Stanescu, Cristina Pocora.

Kelemen: UDMR nu sustine OUG privind migratia primarilor. Grupurile parlamentare nu o vor vota

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu.

Kelemen Hunor: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor cand va fi supusa dezbaterii Parlamentului. Hunor a spus ca migratia politica este.

Kelemen: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului, informeaza.

Dragnea raspunde Ambasadei SUA in scandalul OUG privind migratia primarilor: Nu e nimic nedemocratic

Vicepremierul Liviu Dragnea a raspuns joi, dupa ce Ambasada SUA s-a declarat ingrijorata de OUG privind migratia primarilor, ca nu este nedemocratic in aceasta ordonanta si ea nu va atinge spiritul democratic.

Ponta: imi asum OUG privind migratia primarilor. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii.

Liviu Dragnea, catre Ambasada SUA: Nu e nimic nedemocratic in OUG privind alesii locali

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali nu aduce nicio atingere la spiritul democratic al tarii. Raspunsul vine dupa ce Ambasada SUA a precizat ca.

Liviu Dragnea, catre Ambasada SUA: Nu e nimic nedemocratic in OUG privind alesii locali (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali nu aduce nicio atingere la spiritul democratic al tarii. Raspunsul vine dupa ce Ambasada SUA a precizat ca.

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )