Libnet.ro
UNICEF

19:16

Dragnea raspunde Ambasadei SUA in scandalul OUG privind migratia primarilor: Nu e nimic nedemocratic

Antena3 Antena3,
Dragnea raspunde Ambasadei SUA in scandalul OUG privind migratia primarilor: Nu e nimic nedemocratic

Vicepremierul Liviu Dragnea a raspuns joi, dupa ce Ambasada SUA s-a declarat ingrijorata de OUG privind migratia primarilor, ca nu este nedemocratic in aceasta ordonanta si ea nu va atinge spiritul democratic. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor cand va fi supusa dezbaterii Parlamentului. Hunor a spus ca migratia politica este.

Kelemen: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului, informeaza.

Kelemen: UDMR nu sustine OUG privind migratia primarilor. Grupurile parlamentare nu o vor vota

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului.

Ponta: imi asum OUG privind migratia primarilor. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii.

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

VIDEO Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE si a SUA in legatura cu ordonanta privind migratia primarilor

Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE la Bucuresti, precum si ambasada SUA, in legatura cu ordonanta Guvernului care ar permite migratia politica a primarilor, atentionand asupra pericolului fraudarii alegerilor prezidentiale de catre PSD. Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, se arata intr-un comunicat semnat de liderii grupurilor parlamentare PNL si PDL, George Scutaru si Tinel Gheorghe.

Ambasada SUA: Suntem ingrijorati de momentul ales pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Ambasada SUA se declara ingrijorata in legatura cu momentul ales de Guvern pentru adoptarea ordonantei de urgenta care va permite alesilor locali ca in termen de zece zile sa isi poata alege partidul din.

Kelemen: UDMR nu va vota ordonanta privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, joi, ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului. OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )