Libnet.ro
UNICEF

08:15

Kelemen Hunor: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

B1 B1,
Kelemen Hunor: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor cand va fi supusa dezbaterii Parlamentului. Hunor a spus ca migratia politica este. continuă pe B1

Kelemen: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului, informeaza.

Kelemen: UDMR nu sustine OUG privind migratia primarilor. Grupurile parlamentare nu o vor vota

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului.

Kelemen: UDMR nu va vota ordonanta privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, joi, ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului. OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern.

Kelemen Hunor: Proiectul privind autonomia este gata; avem nevoie de o noua Constitutie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca Romania are nevoie de o noua Constitutie si a afirmat ca decizia CCR referitoare la proiectul de revizuire a legii fundamentale arata ca nu are rost sa carpim amendarea Constitutiei, transmit surse din presa.

Kelemen Hunor: Nu avem inca o nominalizare pentru Ministerul Culturii

UDMR nu are inca o propunere pentru functia de ministru al Culturii, insa va face o noua nominalizare in prima jumatate a lunii septembrie, a declarat astazi presedintele uniunii, Kelemen Hunor, care in prezent detine acest portofoliu.

Elena Udrea s-a aratat convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie, la alegerile din toamna

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )