Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la spital

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la spital

Sorin Oprescu ar putea fi din nou transportat la spital. Avocatii acestuia vor decide daca cer din nou internarea lui in spital pentru analize la plamani. Oprescu e suspect de cancer la plamani si trebuie. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu ar putea fi din nou internat. Avocat: Referatul DNA, mai mult decat eliptic

Sorin Oprescu afla astazi cat mai ramane in arest. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare, iar magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua o decizie. intre timp, Oprescu este vizitat de.

UPDATE. OPRESCU vrea, din nou, la spital. Sustine, in instanta, ca are 12 noi afectiuni. Decizia definitiva va fi data de Curtea de Apel Bucuresti

Sorin Oprescu, edilul suspendat al Capitalei, aflat in arest preventiv pentru coruptie, solicita judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti eliberararea pentru a se interna in spital. El sustine ca si-ar fi descoperit 12 noi afectiuni de cand este incarcerat. intre afectiuni ar fi enumerat noduli la plamani, spun surse judiciare. Miercuri, Tribunalul Bucuresti i-a prelungit arestarea preventiva pe inca 30 de zile. Contestatia lui Oprescu, in care sunt enumerate noile afectiuni, va fi judecata luni la Curtea de Apel Bucuresti.

Sorin Oprescu ar putea ramane incarcerat. Procurorii cer prelungirea mandatului de arestare

Sorin Oprescu afla astazi cat mai ramane in arest. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare, iar magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua o decizie. intre timp, Oprescu este vizitat de.

Avocatii lui Sorin Oprescu cer noi investigatii medicale si internarea primarului suspendat al Capitalei

Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat, sambata, ca a depus doua cereri la Arestul Capitalei pentru ca primarul suspendat al Capitalei sa poata continua investigatiile medicale si spa fie internat intr-un spital. Acesta a precizat ca Oprescu ar suferi de 12 afectiuni, unele grave, fiindu-i depistat si un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer.

Sorin Oprescu ramane in arest inca 30 de zile

ACTUALIZARE 20:45 Instanta prelungeste cu 30 de zile arestul preventiv pentru Sorin Oprescu Tribunalul Bucuresti a admis astazi cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului preventiv in cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza surse din presa. *ACTUALIZARE 19:21 Avocat: Este posibil ca Oprescu sa fie internat din nou .

Sorin Oprescu sufera de 12 boli grave. Avocatii solicita internarea primarului suspendat

Avocatii lui Sorin Oprescu spun ca vor sa ceara din nou internarea edilului, dupa ce, in urma investigatiilor medicale la care a fost supus, s-ar fi stabilit ca ar suferi de 12 afectiuni, unele grave, fiindu-i.

Avocatul lui Sorin Oprescu spune ca primarul suspendat al Capitalei a fost externat la cererea sa

Avocatul Viorel Mocanu a declarat, miercuri, ca Sorin Oprescu a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la cererea sa si este posibil sa fie internat din nou, informeaza Agerpres.

Instanta prelungeste cu 30 de zile arestul preventiv pentru Sorin Oprescu

Tribunalul Bucuresti a admis, miercuri, cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului preventiv in cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Sorin Oprescu poate face contestatie.

DNA a vrut interceptarea si filarea lui Sorin Oprescu la un hotel din Viena, Austria a respins

Procurorii DNA au cerut interceptarea si filarea pentru aproape trei saptamani a lui Sorin Oprescu si a altor doi complici, la Viena, dar autoritatile din Austria au respins solicitarea, invocand detaliile sumare puse la dispozitie, dar si legislatia, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Sorin Oprescu isi administreaza singur insulina in arest

Un judecator de la Tribunalul Bucuresti i-a respins lui Sorin Oprescu cererea de a fi pus in libertate, pe motiv ca nu exista o expertiza medicala care sa ateste ca viata acestuia este in pericol din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )