Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa

Hotnews Hotnews,
 Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat, vineri, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca l-a favorizat pe Nicolae Popa, fostul sef al FNI. La ultimul termen al procesului, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca acest dosar este o razbunare din partea actualului presedinte Traian Basescu. 15 Sorin Ovidiu Vintu a fost dus in arestul Politiei Capitalei. continuă pe Hotnews

VIDEO Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat, vineri, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca l-a favorizat pe Nicolae Popa, fostul sef al FNI. La ultimul termen al procesului, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca acest dosar este o razbunare din partea actualului presedinte Traian Basescu. 15 Sorin Ovidiu Vintu a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

ULTIMA ORA Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat, vineri, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca l-a favorizat pe Nicolae Popa, fostul sef al FNI. La ultimul termen al procesului, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca acest dosar este o razbunare din partea actualului presedinte Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat, vineri, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca l-a favorizat pe Nicolae Popa, fostul sef al FNI. La ultimul termen al procesului, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca acest dosar este o razbunare din partea actualului presedinte Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Decizia e definitiva

Omul de afaceri SorinOvidiu Vintu a fost condamnat, vineri seara, de judecatorii inalte Curti de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Decizia este.

Verdict final: Sorin Ovidiu Vintu va executa doi ani de inchisoare in dosarul de favorizare ...

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins recursul efectuat de avocatii omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si au mentinut pedeapsa de doi ani de inchisoare cu executare in dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa. Decizia este definitiva. Sorin Ovidiu Vintu trebuie sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie si se va afla in carantina 21 de zile pana cand judecatorii vor decide care va fi penitenciarul in care omul de afaceri va executa pedeapsa de doi ani de .

Sorin Ovidiu Vintu, adus cu mascatii la Parchet.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost prins de politistii de la IGPR cu acte false de identitate, in timp ce incerca sa fuga din tara. Vintu a fost adus de oamenii legii la Parchet. Omul de afaceri avea un buletin fals, emis in Republica Molodva, pe numele Sorin Haralambie. Citeste si: ICCJ judeca vineri recursul in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare Stire in curs de actualizare.

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, la final. Inalta Curte anunta vineri sentinta. SOV: Nicolae Popa s-a intretinut singur in Indonezia din turnee de popice

Inalta Curte de Casatie si Justitie a terminat de judecat vineri dosarul in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 2 de ani de inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, informeaza Agerpres. Vintu a declarat la ultimul termen ca Nicolae Popa a stat 10 ani in Indonezia si s-a intretinut singur, acesta castigand bani din turnee de popice.

ICCJ a finalizat dezbaterile in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa: Sorin Ovidiu Vintu asteapta un verdict final

Un complet de 3 judecatori de la instanta suprema a finalizat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si alte doua persoane sunt judecata pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat in.

Sorin Ovidiu Vintu asteapta un verdict final in dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa.

Un complet de trei judecatori de la instanta suprema a finalizat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si alte doua persoane sunt judecate pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat in lipsa in legatura cu prabusirea FNI, si urmeaza sa dea o decizie definitiva in acest caz, informeaza Mediafax. In timpul dezbaterilor, procurorul prezent la proces a aratat ca Parchetul instantei supreme nu a facut recurs impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti si ca recursurile .

Familia lui Sorin Ovidiu Vintu: Nu a incercat sa paraseasca Romania, a fost ridicat de doi politisti

Sorin Ovidiu Vintu nu a incercat sub nicio forma sa paraseasca teritoriul Romaniei, ci a fost ridicat de doi politisti, joi dimineata, de la domiciliul sau, fara prezenta unor mascati, informeaza familia omului de afaceri, potrivit Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )