Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sorin Ovidiu Vintu asteapta un verdict final in dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa.

România Liberă România Liberă,
Sorin Ovidiu Vintu asteapta un verdict final in dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa.

Un complet de trei judecatori de la instanta suprema a finalizat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si alte doua persoane sunt judecate pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat in lipsa in legatura cu prabusirea FNI, si urmeaza sa dea o decizie definitiva in acest caz, informeaza Mediafax. In timpul dezbaterilor, procurorul prezent la proces a aratat ca Parchetul instantei supreme nu a facut recurs impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti si ca recursurile . continuă pe România Liberă

ICCJ a finalizat dezbaterile in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa: Sorin Ovidiu Vintu asteapta un verdict final

Un complet de 3 judecatori de la instanta suprema a finalizat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si alte doua persoane sunt judecata pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat in.

Verdict final: Sorin Ovidiu Vintu va executa doi ani de inchisoare in dosarul de favorizare ...

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins recursul efectuat de avocatii omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si au mentinut pedeapsa de doi ani de inchisoare cu executare in dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa. Decizia este definitiva. Sorin Ovidiu Vintu trebuie sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie si se va afla in carantina 21 de zile pana cand judecatorii vor decide care va fi penitenciarul in care omul de afaceri va executa pedeapsa de doi ani de .

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, la final. Inalta Curte anunta vineri sentinta. SOV: Nicolae Popa s-a intretinut singur in Indonezia din turnee de popice

Inalta Curte de Casatie si Justitie a terminat de judecat vineri dosarul in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 2 de ani de inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, informeaza Agerpres. Vintu a declarat la ultimul termen ca Nicolae Popa a stat 10 ani in Indonezia si s-a intretinut singur, acesta castigand bani din turnee de popice.

Sorin Ovidiu Vintu, adus cu mascatii la Parchet.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost prins de politistii de la IGPR cu acte false de identitate, in timp ce incerca sa fuga din tara. Vintu a fost adus de oamenii legii la Parchet. Omul de afaceri avea un buletin fals, emis in Republica Molodva, pe numele Sorin Haralambie. Citeste si: ICCJ judeca vineri recursul in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare Stire in curs de actualizare.

UPDATE.VIDEO. Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal pentru fals in documente oficiale. ...

UPDATE: Sorin Ovidiu Vintu a spus ca procurorii au inceput urmarirea penala pe numele sau, dar dupa ce vor face verificarile de rigoare, vor inchide dosarul, pentru ca asa este normal, conform Mediafax. Vintu a precizat ca dosarul de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-a format ca urmare a unei sesizari a unei unitati de parchet din Republica Moldova. --- UPDATE: Omul de afaceri a declarat, la iesirea de la audieri, ca actele au fost facute in 2003 de un cetatean moldovean .

Sorin Ovidiu Vintu, asteptat vineri la Curtea Suprema in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este asteptat vineri la Curtea Suprema unde se ia in discutie un nou termen al recursului din dosarul in care este acuzat de favorizarea fostului director al Gelsor, Nicolae Popa.

Sorin Ovidiu Vintu, acuzat ca a falsificat documente pentru a pleca din tara

Sorin Ovidiu Vintu a fost retinut de politie, fiind suspectat ca a incercat sa paraseasca tara folosind acte false, transmit posturile de televiziune. --- * Update 13:53 Vintu: Nu e vorba de niciun document falsificat Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a declarat, astazi, ca nu are legatura cu persoana care si-a facut documente de calatorie in Republica Moldova folosind fotografia sa si ca acest caz, pentru care a fost adus la Parchet, este de acum 11 ani, conform surselor de presa.

UPDATE. Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal pentru fals in documente oficiale. ...

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal pentru fals in documente oficiale, dupa ce procurorii PICCJ au descoperit un buletin si un pasaport fals, eliberate in Republica Moldova. Procurorii instantei supreme s-au sesizat din oficiu ca pe numele unui cetatean moldovean s-au emis acte cu fotografia lui Vintu. Imaginea existenta in cadrul fisei personale a cetateanului moldovean a fost inaintata autoritatilor romane care au constat ca, dupa anumite elemente, aceasta corespunde .

UPDATE Sorin Ovidiu Vintu, alias Sorin Haralambie, adus cu mascatii la Parchetul General. Acesta ar fi incercat sa fuga din tara cu documente false

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost adus joi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori. Anchetatorii au descoperit ca acesta detinea documente de identitate false si potrivit unor surse judiciare ar fi incercat sa fuga din tara.

B1 Tv: Sorin Ovidiu Vintu, adus cu mascatii la Parchet dupa ce ar fi incercat sa fuga din tara

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost adus cu mascatii la Parchet joi dimineata, anunta B1 Tv. El detinea acte de identitate false, emise in Republica Moldova, pe numele de Sorin Haralambie, si ar fi incercat sa fuga din tara , sustine sursa citata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )