Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Judecatoria sectorului 2 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa plateasca lui Traian Basescu daune morale, dupa ce fostul presedinte a castigat procesul intentat jurnalistului in 2013 pentru declaratiile pe care le-a facut in legatura cu proiectul Rosia Montana. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala de 100 de lei in procesul de calomnie pe care fostul sef de stat i l-a intentat, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )