Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sorina Pintea: Proiectele spitalelor regionale, pe ultima suta de metri. Se discuta ca PSD ar fi blocat realizarea lor, nu mi-a venit sa cred

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea: Proiectele spitalelor regionale, pe ultima suta de metri. Se discuta ca PSD ar fi blocat realizarea lor, nu mi-a venit sa cred

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale, in sedinta de Guvern de marti urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru primul dintre ele - cel de la Iasi, a declarat luni ministrul Sorina Pintea. Am inteles ca in spatiul public se discuta ca PSD ar fi blocat realizarea acestor spitale. Mie nu mi-a venit sa cred, a adaugat ministrul Sanatatii. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara, in sedinta de Guvern de marti urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru prima astfel de unitate spitaliceasca - cea de la Iasi,.

Sorina Pintea: Cine isi permite sa tina pacientul in sala de asteptare fara sa aiba cod rosu va fi amendat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a tinut sa le atraga atentia cadrelor medicale din unitatile de primiri urgente ca in curand vor fi date amenzi substantiale acolo unde nu se respecta timpii de.

Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sugereaza, in mesajul de Ziua Internationala a asistentului medical, ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut, anuntand noi masuri pentru reducerea exodului acestora.

Sorina Pintea sustine ca numarul asistentilor medicali care depun cereri pentru a lucra in strainatate este in scadere

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca ultimele statistici arata ca, in randul asistentilor medicali, s-a inregistrat o scadere semnificativa a numarului de cereri de conformitate privind studiile urmate pentru a lucra in strainatate.

Sorina Pintea anunta aprobarea a 16 milioane lei pentru aparatura medicala la SCJU din Oradea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, ca pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost aprobata de catre minister suma de 16 milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala, insa alocari consistente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )