Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorina Pintea: Spitalul regional Cluj se va face de catre Guvernul Romniei, cu atragerea de fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea: Spitalul regional Cluj se va face de catre Guvernul Romniei, cu atragerea de fonduri europene

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca Spitalul regional Cluj-Napoca se va face de catre Guvernul Romaniei, cu atragerea de fonduri europene, la cateva zile dupa ce Consiliul Judetean Cluj a cerut oficial Comisiei Europene si autoritatilor de la Bucuresti preluarea proiectului spitalului regional. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, declara saptamana trecuta pentru HotNews. ro ca Sa stau sa ma uit cum Guvernul nu depune proiecte pentru finantare europeana, cand avem banii care ne asteapta, este inadmisibil. Guvernul a amanat accesarea banilor dupa 2020-2025, iar noi nu avem niciun motiv sa stam sa asteptam. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Cluj se va face de catre Guvern, cu atragerea de fonduri europene

Potrivit ministrului Sanatatii Sorina Pintea, Spitalul Regional Cluj va fi construit de catre Guvern, cu fonduri europene, si nu de catre autoritatile judetene. Pintea mai spune ca suma oferita de Uniunea Europeana nu va fi suficienta, aceasta reprezentand mai putin de o patrime din costul acestora.

Orasul Cluj-Napoca vrea sa-si construiasca singur spitalul regional. Guvernul se opune: Noi il facem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, le-a replicat, luni, reprezentantilor Consiliul Judetean Cluj, in legatura cu construirea din fondurile proprii a unui spital regional, insistand ca acest proiect va fi facut de catre Guvernul Romaniei, si a.

Asistenta concediata de la Spitalul Universitar dupa ce a facut greva foamei: O ntreb pe Sorina Pintea care este raportul Corpului de control si din ce motive nu-l face public

Asistenta Mariana Luceanu, care a facut greva foamei alaturi de colegul sau, Daniel Simion, in semn de protest fata de conditiile improprii din Spitalul Universitar si a fost concediata la inceputul lunii octombrie pe motiv ca a absentat de la locul de munca pe perioada protestului, ii adreseaza public o intrebare ministrului Sanatatii: imi permit s-o intreb public pe doamna ministru Sorina Pintea. care este raportul corpului de control si din ce motive nu-l face public ? De ce la alte spitale raporturile au fost date in cel mai scurt timp posibil, dar nu si la SUUB ?.

Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50% - Sorina Pintea: Exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu vesti bune din sistemul sanitar. Pintea spune ca cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Cererile depuse de medici pentru a pleca in.

SORINA PINTEA, MINISTRUL SANATATII: Tot mai putini medici parasesc tara, unii deja se intorc

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat astazi, la Bistrita, ca numarul cererilor depuse de medici pentru a profesa in afara tarii a scazut aproape la jumatate, potrivit unor date centralizate pana in luna august, si ca a crescut numarul solicitarilor de a reveni in Romania.

Sorina Pintea: Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Exista solicitari de a se ntoarce

Numarul cererilor depuse de medici pentru a profesa in afara tarii a scazut aproape la jumatate, potrivit unor date centralizate pana in luna august, iar numarul solicitarilor de a reveni in Romania a crescut, a afirmat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea: Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%; exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, la Bistrita, ca numarul cererilor depuse de medici pentru a profesa in afara tarii a scazut aproape la jumatate, potrivit unor date centralizate pana in luna august, si ca a crescut numarul solicitarilor de a reveni in Romania. Exista niste date partiale, pentru ca noi am cerut un audit al Curtii de Conturi, si s-au prelucrat niste date statistice pana in luna august, a spus ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )