Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pe ce sosele noi vor putea circula romanii pana la sfarsitul lui 2020: Explicatiile ministrului Transporturilor (VIDEO)

B1 B1,
Pe ce sosele noi vor putea circula romanii pana la sfarsitul lui 2020: Explicatiile ministrului Transporturilor (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana la finalul lui 2020, romanii vor putea circula pe 315 kilometri de drumuri nationale, variante. continuă pe B1

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

CNAIR: Rovinietele si peajele nu vor putea fi achizitionate online sau prin SMS, duminica

Romanii nu vor putea achizitiona rovinietesi a peaje online sau prin sms,duminica. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere atransmis ca sistemul informatic intra in me.

CNAIR anunta ca, duminica, rovinieta si peajul nu vor putea fi achizitionate prin SMS sau online

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca, duminica, rovinieta si peajul nu vor putea fi achizitionate prin SMS sau online, din cauza unor lucrari de mentenanta la sistemele informatice.

ALEXANDRU RAFILA: Vom avea cel putin 10.000 de cazuri noi de COVID, pe zi, pana la sfarsitul lunii decembrie

E foarte posibil ca pana in luna decembrie sa fie instituita carantina pe zone mari, inclusiv in Bucuresti, pentru ca aceste cazuri noi care apar si sunt in crestere aduc la randul lor alte cazuri noi, tot mai multe, a explicat profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Detinutii din Transnistria vor putea vota la prezidentialele din 1 noiembrie. Decizie luata in premiera de CEC

Presedintele CEC, Dorin Cimil, a anuntat duminica, 1 noiembrie, ca CEC a luat in premiera decizia de a permite detinutilor din Transnistria sa-si exercite dreptul la vot. Mai exact, este vorba despre detinutii din Penitenciarele nr. 8 si nr. 12 din orasul Bender. Potrivit lui Cimil, 223 de persoane, detinuti si angajati ai penitenciarelor, isi vor exprima dreptul la vot.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )