Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, nu se va putea organiza. Turistii pot sa se duca la hotel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in.

Adio, Revelion? Localitatile unde petrecerile vor fi interzise total! Ludovic Orban, anuntul momentului

Petrecerile de Revelion din acest an s-ar putea tine doar in acele zone sau localitati unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va fi sub 3 la mia de locuitori, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si omologul palestinian Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne, scrie news. ro. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. Premierul Ludovic Orban va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmata de semnarea Protocolului de modificare a Conventiei dintre cele dou guverne pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnata la Ierusalim, la 15 iunie 1997, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban, intalnire cu Benjamin Netanyahu Discutii despre tehnologii inovative si interesul comun pentru proiecte in domeniul energetic

Premierul Ludovic Orban si omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, au semnat marti, la Tel Aviv, Protocolul de amendare a Conventiei intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statului Israel pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit. in cadrul intalnirii dintre cei doi au fost discutate si aspecte de pe ordinea de zi a reuniunii interguvernamentale romano-israeliene, care ar urma sa aiba loc la jumatatea anului viitor.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144.

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ce se intampla cu taxele si impozitele in 2021. Ludovic Orban a facut anuntul azi

In perioada ultimei guvernari PSD au fost introduse mai multe taxe. Printre acestea se numara supraacciza la carburanti si dubla taxare a contractelor de munca part-time. Alte taxe introduse de PSD au fost si cele din energie, sistemul bancar si telecomunicatii. Astazi aflam ca, in urma unui raport, Guvernul Orban anunta eliminarea acestora. Guvernul Orban .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.243 seconds )