Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sotia lui Ilie Nastase a plecat din Bucuresti. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Nastase

Playtech Playtech,
Sotia lui Ilie Nastase a plecat din Bucuresti. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Nastase

Ioana, Sotia lui Ilie Nastase a plecat din Bucuresti. S-a refugiat undeva departe de Ilie Nastase, pentru a putea lua decizia corecta in ceea ce priveste impacarea sau nu cu sotul sau, Ilie Nastase. Ioana Nastase s-a retras la manastire dupa scandalul cu Ilie Nastase. De ce a ales sa faca asta Sotia lui Ilie . continuă pe Playtech

Gabriela Cristea a plecat din Bucuresti! Unde s-a refugiat, alaturi de si de copii

Gabriela Cristea a plecat intr-o escapada la munte, alaturi de Tavi si fetele lor. Prin ce peripetii au trecut si ce dezvaluiri a facut frumoasa prezentatoare. Gabriela Cristea si , escapada la munte Gabriela Cristea si , impreuna cu cele doua fetite ale lor au plecat intr-o excursie de vis la munte, pentru .

Ce masuri au luat autoritatile in scoala din Bucuresti unde a fost depistat focarul de coronavirus cu noua tulpina britanica

Un focar cu noua tulpina de COVID-19 a izbucnit la o scoala din Bucuresti. Dupa ce noua contacti ai angajatului de la Scoala nr. 28 din Bucuresti au fost confirmati pozitiv, inca 7 persoane au fost testate po.

Posibilul focar de tulpina noua de SARS-CoV2 de la scoala din Bucuresti: inca 7 persoane testate pozitiv la COVID-19, se asteapta secventierea

Inca 7 persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 la Scoala nr. 28 din Bucuresti, unde este posibil focar cu noua tulpina SARS-CoV2 din Marea Britanie. Se asteapta secventierea probelor pentru a vedea daca in cazul acestor pacienti este vorba despre noua tulpina. La aceasta scoala, alte 9 persoane, contacti ai unui pacient confirmat cu noua tulpina, au fost testate pozitiv la COVID-19 inca de sambata si sunt asteptate rezultatele secventierii, pentru identificarea noii tulpini.

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

Alte sapte cazuri de COVID-19, la scoala din Bucuresti unde a fost depistata noua tulpina

Focarul de coronavirus de la scoala din Capitala unde a fost depistata noua tulpina de COVID ia amploare.

Zaman Romania: Oamenii lui Erdogan stabilesc regulile de rugaciune in cimitirul musulman din Bucuresti

O familie de musulmani care traieste in Bucuresti si a vrut sa se roage in cimitirul mahomedan a fost informata ca trebuie sa primeasca acordul Ambasadei Turciei din Bucuresti pentru a putea intra in cimitir, potrivit publicatiei Zaman Romania.

Strazile din Bucuresti, teren minat pentru soferi. Accident grav dupa ce o masina a cazut intr-o groapa nesemnalizata. Cine este de vina

Iresponsabilitatea si treaba neterminata sunt sporturi nationale in Romania. Din pacate, in fiecare zi exista repercursiuni grave din cauza acestui lucru, dar fara nicio solutie. Un caz revolator este cel al unei tinere, aflata la un pas de a-si pierde viata, dupa ce masina in care se afla s-a prabusit intr-o groapa. Accidentul a avut .

Restaurantele si cafenelele din Bucuresti, deschise pana la ora 23:00

Prefectura Capitalei a anuntat astazi, intr-un comunicat, ca restaurantele si cafenelele din Bucuresti vor putea fi deschise in intervalul orar 6:00 - 23:00, precizand ca a fost corectata eroarea de vineri, atunci cand s-a anuntat ca aceste localuri trebuie sa inchida la ora 21:00.

Statia Spatiala Internationala se vede cu ochiul liber din Bucuresti in aceasta seara

Statia Spatiala Internationala se vede cu ochiul liber din Bucuresti, luni seara intre ora 19,00 si 19,04, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, intr-o postare pe Facebook, conform Agerpres.

Ioana Nastase, prima aparitie la TV dupa bataia primita. Mesaj halucinant transmis lui Ilie Nastase: Ce sa inteleaga?

Desi cu multa experienta in materie de femei, nu chiar 2. 500 cat se stia, Ilie Nastase a demonstrat a nu putea tine, fara ambuteiaje, niciuna constant in viata sa. Asa s-a intamplat si cu Ioana, femeie despre care spunea ca ii va fi ultima sotie. Aceasta ar fi fost batuta de fostul mare tenismen si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )