Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sotia regelui mezelurilor, cea mai puternica femeie de afaceri din Baragan. Ce profit are imperiul Aldis, la 4 ani de la moartea miliardarului George Naghi

Adevărul Adevărul,
Sotia regelui mezelurilor, cea mai puternica femeie de afaceri din Baragan. Ce profit are imperiul Aldis, la 4 ani de la moartea miliardarului George Naghi

Cea mai bogata femeie din Baragan a gasit puterea sa se reinventeze, la patru ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, fondatorul imperiului Aldis. Alina, sotia miliardarului, a reusit sa aiba in 2012 profit, dupa ce compania pierduse 2,2 milioane de euro in 2011. continuă pe Adevărul

FOTO. Cea mai puternica ARMA din istorie, avionul F-35, e gata de LUPTA. Cine il va folosi

Dupa 15 ani de la inceperea programului, avionul american F-35 este gata de lupta.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a trecut de la pierderi la profit. Cum a reusit: si-a curatat portofoliul creditelor

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane de lei 135,7 mil. euro), de la pierderi de 276 de milioane de lei in aceeasi perioada din 2014. Costurile cu provizioanele s-au redus de la 1,3 miliarde de lei la 26,2 milioane de lei, pe fondul curatarii portofoliului, se arata intr-un comunicat al bancii.

Povestea fotografiei de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP, cea mai populara imagine din lume: A fost realizata in 1996 de fotograful Charles ORear (FOTO)

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta fotografia de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP si poate ca suntem tentati sa credem ca a fost generata pe computer, dar a fost realizata in 1996.

Noul Winmasters.com, cea mai buna experienta de pariere

Noua platforma winmasters este aici si este pregatita sa iti ofere si mai multa actiune si distractie! Arena internationala a jocurilor ce iti ofera pariuri sportive, casino, poker si jocuri nu a trecut doar printr-un lifting superficial, ci a beneficiat de o imbunatatire substantiala pentru a-si creste calitatea functionalitatii si utilizarii. Princiapul obiectiv al winmasters este sa ofere cele mai bune produse si servicii intr-un mediu simplu, rapid si modern, totul in cea mai mare siguranta! .

Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

Laboratorul de ornitologie al Universitatii Cornell, din Statele Unite ale Americii, adaposteste cea mai mare arhiva digitala din lume care reproduce sunetele emise de pasari, informeaza cornelluniversity. com.

Simona Halep are cea mai importanta crestere a victoriilor pe hard (grafic)

Dintre primele cinci favorite ale primului turneu important al verii, Rogers Cup din orasul canadian Toronto, Simona Halep are cea mai importanta crestere a procentajului victoriilor pe suprafata dura hard).

BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta

Erata 17:00 Sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti a adus din nou evolutii mixte ale indicilor, jumatate dintre acestia fiind pe plus si jumatate pe minus, arata un raport al Prime Transaction. BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta, crescand cu 0,44%, in principal pe seama SIF Banat Crisana SIF1, +0,93%) si SIF Moldova SIF2, +1,14%).

Parcul de distractii cu cea mai mare roata din Romania. Cum arata Roata Bucurestiului inainte de inaugurare

Cea mai mare roata dintr-un parc de distractii din Romania, inalta de 25 de metri, va fi inaugurata la sfarsitul lunii august in Parcul Herastrau din Capitala. Din Roata Bucurestiului, asa cum a fost botezata, vizitatorii vor putea admira Arcul de Triumf, Casa Presei Libere si o parte din Parcul Herastrau.

Presedintele CIO: Jocurile Olimpice din 2016 vor lasa orasului Rio de Janeiro cea mai mare mostenire dupa cele din 1992 de la Barcelona

Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic, a laudat miercuri Jocurile Olimpice din 2016 care vor debuta la Rio de Janeiro. Acestea sunt cele care vor lasa cea mai mare mostenire dupa cele din.

HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea

HTC Vive este probabil cel mai bun kit de realitate virtuala de pe piata, oferind o experienta care cu greu poate fi egalata de dispozitive similare. Daca pana acum ma indoiam intr-o anumita masura de potentialul kiturilor pentru realitate virtuala, la Gamescom m-am convins, intr-un final, ca aceste dispozitive au un viitor; si ce viitor! [] HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )