Libnet.ro
UNICEF

05:30

BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta

Erata 17:00 Sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti a adus din nou evolutii mixte ale indicilor, jumatate dintre acestia fiind pe plus si jumatate pe minus, arata un raport al Prime Transaction. BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta, crescand cu 0,44%, in principal pe seama SIF Banat Crisana SIF1, +0,93%) si SIF Moldova SIF2, +1,14%). continuă pe Ziarul Bursa

Noul Winmasters.com, cea mai buna experienta de pariere

Noua platforma winmasters este aici si este pregatita sa iti ofere si mai multa actiune si distractie! Arena internationala a jocurilor ce iti ofera pariuri sportive, casino, poker si jocuri nu a trecut doar printr-un lifting superficial, ci a beneficiat de o imbunatatire substantiala pentru a-si creste calitatea functionalitatii si utilizarii. Princiapul obiectiv al winmasters este sa ofere cele mai bune produse si servicii intr-un mediu simplu, rapid si modern, totul in cea mai mare siguranta! .

Clasament FIFA: Romania a urcat pe cea mai buna pozitie din 1997. Tricolorii ameninta Brazilia!

Nationala Romaniei a urcat inca o pozitie in noul clasament FIFA Coca-Cola. Tricolorii se afla pe cel mai buna loc ocupat din 1997 pana in prezent si ameninta reprezentative precum Brazilia sau Portugalia.

Romania a urcat pe locul 7 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din ultimii 17 ani

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat pe locul 7, cu 1. 166 puncte, in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal, dat publicitatii joi, cu o pozitie mai sus fata de luna trecuta.

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Aceasta e cea mai ieftina destinatie de vacanta europeana

Macedonia se afla in fruntea clasamentului celor mai ieftine destinatii de vacanta din Europa, iar la cealalta extremitate se regaseste Norvegia, potrivit unui sondaj al biroului economic al ING din Olanda, .

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra.

Cea mai cumplita poveste adevarata din Castelul Corvinilor: patimile domnitei care a sfarsit in chinuri groaznice pentru ca si-ar fi inselat sotul, pe Ioan Torok

Cea mai infricosatoare poveste adevarata din istoria Castelului Corvinilor este cea a decapitarii domnitei Ana Barbara) Torok, de catre sotul ei, nobilul Ioan Torok, cel care a stapanit Castelul Corvinilor in secolul XVI. Domnita a sfarsit torturat si ucisa cu un piron, pentru ca isi inselase sotul.

Povestea fotografiei de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP, cea mai populara imagine din lume: A fost realizata in 1996 de fotograful Charles ORear (FOTO)

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta fotografia de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP si poate ca suntem tentati sa credem ca a fost generata pe computer, dar a fost realizata in 1996.

Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

Laboratorul de ornitologie al Universitatii Cornell, din Statele Unite ale Americii, adaposteste cea mai mare arhiva digitala din lume care reproduce sunetele emise de pasari, informeaza cornelluniversity. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )