Libnet.ro
UNICEF

17:31

Spania cere mandat european de arestare pentru Carles Puigdemont

România Liberă România Liberă,
Spania cere mandat european de arestare pentru Carles Puigdemont

Spania incearca extradarea din Belgia a fostului lider catalan Carles Puigdemont. continuă pe România Liberă

Procurorul general din Spania cere mandat european de arestare pentru liderul catalan Carles Puigdemont

Procurorul general din Spania a cerut astazi magistratilor curtii supreme un mandat european de arestare pentru Carles Puigdemont, transmite Reuters.

Procurorul general din Spania cere mandat european de arestare pentru liderul catalan destituit Carles Puigdemont

Procurorul general al Spaniei a cerut, joi, magistratilor instantei supreme sa emita un mandat european de arestare pentru liderul separatist catalan destituit Carles Puigdemont, dupa ce acesta nu a comparut in fata instantei la o audiere programata in cursul diminetii, anunta Reuters.

UPDATE Spania: Mandat european de arestare pentru Carles Puigdemont si patru ministri ai sai/ Alti opt membri din guvernul catalan destituit, plasati in arest preventiv

Procurorul general al Spaniei a cerut, joi, magistratilor instantei supreme sa emita un mandat european de arestare pe numele liderului separatist catalan destituit Carles Puigdemont, dupa ce acesta nu a comparut in fata instantei la o audiere programata in cursul diminetii, anunta Reuters. 30: Opt membri ai guvernului catalan destituit au fost plasati in arest preventiv18. 40: Un judecator spaniol a ordonat arestarea lui Carles Puigdemont presa).

Lovitura pentru Carles Puigdemont. Liderul catalan ar putea fi extradat

Procesul impotriva fostului sef al executivului catalan Carles Puigdemont si altor membri ai cabinetului sau destituit urmeaza sa inceapa joi la Madrid, in contextul in care Puigdemont se af.

UPDATE Spania: Mandat european de arestare pe numele lui Carles Puigdemont/ Opt membri ai guvernului catalan destituit, plasati in arest preventiv

Procurorul general al Spaniei a cerut, joi, magistratilor instantei supreme sa emita un mandat european de arestare pe numele liderului separatist catalan destituit Carles Puigdemont, dupa ce acesta nu a comparut in fata instantei la o audiere programata in cursul diminetii, anunta Reuters. 30: Opt membri ai guvernului catalan destituit au fost plasati in arest preventivUPDATE 18. 40: Un judecator spaniol a ordonat arestarea lui Carles Puigdemont presa).

Spania cere emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Carles Puigdemont

Update:Parchetul spaniol a cerut joi emiterea unui mandat european de arestare pe numele fostului premier catalan Carles Puigdemont si a patru dintre fostii sai ministri, dupa ce ei nu s-au prezentat la.

Spania a emis mandat de arestare european pe numele liderului separatist, Carles Puigdemont

Criza privind Catalunia capata noi proportii! Procurorul general al Spaniei a cerut un mandat european de arestare pe numele lui Carles Puigdemont. Aceasta decizie vine dupa ce liderul separatist a parasit tara s.

Opt mistri catalani destituiti, incarcerati la Madrid

ACTUALIZARE 18:40 Opt ministri catalni destituiti au fost incarcerati astazi, ca urmare a deciziei unei judecatoare spaniole de instructie de la Madrid, dupa declararea independentei Cataloniei. *Procurorul general din Spania cere mandat european de arestare pentru liderul catalan Carles Puigdemont.

Opt ministri catalani destituiti, incarcerati la Madrid

ACTUALIZARE 18:40 Opt ministri catalani destituiti au fost incarcerati astazi, ca urmare a deciziei unei judecatoare spaniole de instructie de la Madrid, dupa declararea independentei Cataloniei. *Procurorul general din Spania cere mandat european de arestare pentru liderul catalan Carles Puigdemont.

Spania, acuzata de practici antidemocratice: Carles Puigdemont este si va ramane liderul Cataloniei

Carles Puigdemont va ramane liderul Cataloniei, iar masurile Guvernului spaniol sunt antidemocratice, a sustinut fostul vicepremier al Guvernului regional catalan, Oriol Junqueras. Carles Puigdemont.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )