Libnet.ro
UNICEF

22:00

Spania: Infanta Cristina, trimisa in judecata pentru delicte fiscale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spania: Infanta Cristina, trimisa in judecata pentru delicte fiscale

Infanta Cristina a Spaniei sora regelui Felipe al VI-lea) a fost trimisa in judecata pentru delicte fiscale, o premiera in istoria familiei regale, a anuntat astazi Tribunalul din Palma de Mallorca, din Insulele Baleare, instanta care instrumenteaza Afacerea Noos, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Premiera in istoria familiei regale spaniole: Infanta Cristina, trimisa in fata justitiei pentru infractiuni fiscale

Premiera in istoria familiei regale spaniole. Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, este trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala. Anuntul a fost facut de catre trib.

UPDATE. Premiera in Spania: Infanta Cristina in fata judecatorilor. Declaratiile magistratilor

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a fost trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala. Acest proces reprezinta o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost instruit dosarul Noos, relateaza AFP.

Premiera in Spania: Infanta Cristina in fata judecatorilor

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a fost trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala. Acest proces reprezinta o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost instruit dosarul Noos, relateaza AFP.

Premiera pentru familia regala spaniola: Infanta Cristina, trimisa in fata unui tribunal

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a fost trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala, o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost.

Infanta Cristina, trimisa in fata unui tribunal, o premiera pentru familia regala spaniola

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, este trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala, o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost instruit dosarul Noos, relateaza AFP.

Fostul prim-procuror de la Parchetul Bihor, trimis in judecata pentru mita si santaj

Fostul prim-procuror de la Parchetul Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata pentru santaj, luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce a pretins sume de bani de la diverse persoane, ca sa le ajute cu solutii favorabile in anchete penale, transmite Mediafax.

DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, alaturi de alte trei persoane, printre care fostul sef al Directiei pentru Accize Bacau, un inspector de la Autoritatea Nationala a Vamilor, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Spania. Printesa Cristina a fost citata intr-un dosar de evaziune fiscala

Printesa Cristina de Borbon foto), sora regelui Spaniei, Felipe VI, a fost chemata in tribunal fiind acuzata pentru evaziune fiscala, transmite Reuters, citand un comunicat al inaltei Curti din Insulele.

Fostul primar al Craoivei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Craoivei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentur abuz in serviciu, in cazul restituirii in natura a unui imobil, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost trimis in judecata pentur abuz in serviciu, in cazul restituirii in natura a unui imobil, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )