Libnet.ro
UNICEF

14:45

in Spania s-a nascut primul copil din Europa cu microcefalie produsa de ZIKA

România Liberă România Liberă,
in Spania s-a nascut primul copil din Europa cu microcefalie produsa de ZIKA

O femeie infectata cu Zika in cursul unei calatorii in America Latina a nascut un copil cu microcefalie si alte malformatii, au informat luni medicii de la Hospital Vall dHebron din orasul spaniol Barcelona. continuă pe România Liberă

Zika: S-a nascut primul copil din Europa cu microcefalie cauzata de virus

Primul copil cu microcefalie cauzata de virusul Zika din Europa s-a nascut in Spania, potrivit agerpres. ro. Mai exact, mama bebelusului a fost infectata cu Zika in timpul unei calatorii in.

Veniturile Huawei au crescut cu 40% in primul semestru din 2016

Veniturile Huawei Technologies au crescut cu 40% in primul semestru din 2016, la 245,5 miliarde de yuani 37 miliarde de dolari), de la 175,6 miliarde de yuani in perioada similara a anului 2015, informeaza Bloomberg.

Viktor Orban sustine ca intre imigratia ilegala si atacurile teroriste din Europa exista o legatura: Este la fel de clar ca faptul ca doi si cu doi fac patru

Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca intre imigratia ilegala din Europa si atacurile teroriste din ultima perioada exista o legatura clara.

Un copil din Mexic a fost salvat de la moarte de un LABRADOR

Blocat intr-o rapa timp de 44 de ore, un baiat de 14 ani din Mexic, Juan Heriberto Trevino, a fost gasit nevatamat de echipele de interventie datorita lui Max, un labrador care a stat tot timpul cu el.

Fonduri de investitii din SUA si Europa vor sa se alieze pentru achizitia activelor SABMiller din Europa de Est

Preluarea activelor SABMiller este in vizorul fondurilor de investitii din Statele Unite si Europa, care vor sa se alieze pentru preluarea activelor SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, in valoare de pana la 7 miliarde de.

Fanatismul in privinta drepturilor omului se dovedeste primejdios. Plesu atrage atentia cu privire la atentatele din Europa

Vulnerabilitatea fata de valul de atentate teroriste cu care se confrunta Europa are drept cauza, intre altele, incapacitatea politiilor locale si a serviciilor secrete de a-si face meseria, este de parere.

Transportul public din Pitesti, cel mai scump din Europa

Orasul Pitesti are cel mai scump transport public din Europa de Est. Un abonament lunar pe toate liniile costa 174 de lei, de doua ori mai mult decat un abonament in Capitala. Preturi foarte ma.

Romania, locul patru in UE la scaderea datoriei guvernamentale in primul trimestru din 2016

Datoria guvernamentala a Romaniei se situa la 270,66 miliarde lei sau 37,6% din Produsul Intern Brut /PIB/, la finele primului trimestru al acestui an, in scadere cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de 273,895 miliarde lei, sau 38,4% din PIB, cat era in ultimele trei luni din 2015, potrivit unui raport publicat vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )