Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un spaniol arbitreaza CFR Cluj-Manchester United

Online Sport Online Sport,
Un spaniol arbitreaza CFR Cluj-Manchester United

Partida dintre echipa CFR Cluj si formatia engleza Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada de arbitri din Spania, avandu-l la centru pe Alberto Undiano Mallenco. continuă pe Online Sport

Manchester United, infrangere inainte de meciul cu CFR Cluj din Champions League

Manchester United a pierdut confruntarea cu Tottenham, echipa antrenata de Sir Alex Ferguson fiind invinsa cu 3-2 chiar pe Old Trafford. In urma acestui rezultat, Chelsea s-a distanta la 4 puncte de United in clasamentul din Premier League.

Manchester United a pierdut acasa cu Tottenham dupa 23 de ani

Formatia Manchester United a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Tottenham Hotspur, intr-un meci din etapa a VI-a a campionatului Angliei, ultimul dinaintea intalnirii din Romania cu CFR Cluj, din Liga Campionilor.

Meci tensionat castigat de CFR Cluj cu Gloria Bistrita

CFR Cluj a castigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrita, un meci cu decizii controversate de arbitraj in prima repriza si cu goluri numeroase in ultimele minute de joc. Pentru clujeni au marcat Kapetanos, Gabi Muresan, Bjelanovic si Luis Alberto, golul bistritenilor fiind semnat de Zahiri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )