Libnet.ro
UNICEF

13:15

Special B1 cu Radu Buzaianu: Scandalul iscat de Marian Godina privind subiectele de la Academia de Politie (VIDEO)

B1 B1,
Special B1 cu Radu Buzaianu: Scandalul iscat de Marian Godina privind subiectele de la Academia de Politie (VIDEO)

Radu Buzaianu a abordat in editia de miercuri seara de Special B1 scandalul iscat privind admiterea la Academia Romana. Acesta a pornit dupa postarile lui Marian Godina privind greselile din. continuă pe B1

Special B1 cu Radu Buzaianu: Exercitiu de logica privind activitatea DNA si politicienii (VIDEO)

In editia de marti seara de Special B1 gazduita de Radu Buzaianu a fost comentata activitatea de pana in prezent a DNA si cum se face ca politicienii cu mult inainte ca sentinta.

Special B1 cu Radu Buzaianu: Cum s-au inghesuit Iohannis, Dragnea si Tudose la o coliva (VIDEO)

In editia de luni seara de Special B1 gazduita de Radu Buzaianu a fost comentata fotografia de acum cateva zile de la ceremoniile de la Marasesti in cinstea memoriei militarilor romani ca.

Examen de admitere controversat la Academia de Politie. Marian Godina, extrem de nemultumit de felul in care au fost concepute subiectele

Marian Godina s-a aratat deosebit de nemultumit de subiectele de admitere de anul acesta de la Academia de Politie. Candidat pentru a cincea oara, Marian Godina, si-a exprimat dezamagirea pe pagina de.

Marian Godina, disputa deschisa cu sefii Academiei de Politie: Domnul rector a tinut sa precizeze ca sunt victima propriei neputinte

Politistul brasovean Marian Godina continua sa sesizeze pe Facebook nereguli grave in organizarea examenului de admitere la Academia de Politie.

Iubita lui Marian Godina, gest minunat pentru politist

Marian Godina nu trece printr-o perioada prea buna . Cel mai cunoscut politist din Romania a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a declarat ca nu l-a.

Marian Godina se gandeste sa renunte la cariera de politist, dezamagit de rezultatul examenului de admitere la Academia de Politie: Si-au batut joc

Celebrul politist brasovean Marian Godina a sustinut marti un examen la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, iar media obtinuta, de 7. 50, ii ofera sanse mici de a fi admis, dupa cum marturiseste singur intr-o postare pe Facebook. in 2016, ultima media de intrare a fost 8,10.

Ce spune Marian Godina despre examenul scris la Academia de Politie

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa. Cel mai cunoscut agent de politie a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca nu are.

Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a refuzat sa comenteze felul in care a facut fata testelor. El a iesit din examene destul de.

Academia de Politie, mesaj pentru Marian Godina dupa scandalul cu examenul de admitere

Proba de istorie din cadrul admiterii la Academia de Politie a iscat un mare scandal. in barem era trecuta ca fiind corecta o varianta gresita, iar institutia de invatamant a recunoscut acest.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )