Libnet.ro
UNICEF

11:15

Spectacol de lumini in Capitala. Peste trei milioane de becuri au fost aprinse (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Spectacol de lumini in Capitala. Peste trei milioane de becuri au fost aprinse (VIDEO)

Sarbatorile de iarna de apropie cu pasi repezi, iar Primaria Municipiului Bucuresti a hotarat ca in aceasta seara, de la ora 19:10, sa se aprinda luminile de sarbatori din centrul. continuă pe Antena3

Luminile de sarbatori au fost aprinse in Capitala - peste trei milioane de beculete, pe un traseu de peste 33 de km

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri seara, in Capitala, peste trei milioane de beculete fiind instalate pe un traseu de peste 33 de kilometri. Tema iluminatului festiv este axata pe traditii si simboluri romanesti, astfel ca unele ornamente sunt in forma de ie, clop sau hora.

Iluminatul festiv de sarbatori se aprinde in Capitala pe 1 Decembrie: Trei milioane de beculete de Craciun, cu motive traditionale, vor lumina Bucurestiul

Iluminatul festiv de sarbatori se va aprinde in Capitala pe 1 Decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Primpriei Municipiului Bucuresti. Evenimentul va avea loc vineri seara, la ora 19. 10, in.

Peste 76 milioane de euro vor fi investite in lucrarile la drumul national E79

Peste 76 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala vor fi investite in lucrarile ce vor fi efectuate la drumul national E79, informeaza reprezentanta Comisiei Europene din tara noastra, prin intermediul unui comunicat de presa.

Peste 17 milioane lei, investiti in doua drumuri judetene. S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 401 C si DJ 412

Inca doua drumuri judetene intra in reparatii capitale. Cu o investitie de peste 17 milioane de lei, DJ 401 C si DJ 412 vor fi modernizate.

China s-a angajat sa investeasca peste trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est

China va acorda finantare in valoare de peste trei miliarde de dolari pentru proiecte de dezvoltare si investitii in Europa Centrala si de Est CEE), a anuntat, luni, premierul Li Keqiang, transmite Reuters.

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi.

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(FOTO, VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi.

Peugeot-Citroen vrea peste 600 milioane euro de la General Motors pe motiv ca ar fi fost indusa in eroare in legatura cu planul de reducere a emisiilor poluante la Opel - surse

PSA Peugeot-Citroen, care in iulie a incheiat procesul de preluare a Opel de la General Motors ar vrea peste jumatate din bani inapoi dupa ce a descoperit cat de greu va fi ca Opel sa atinga tinta de emisii de CO2 in Europa si dupa ce a vazut ca exista riscul ca marca germana sa primeasca amenzi mari, scrie Reuters. De exemplu, planul Opel de reducere a emisiior medii de CO2 se baza pe vanzarea a 20. 000 de masini electrice Ampera E, insa strategia nu este viabila pentru ca Opel pierdea 10. 000 de euro la fiecare masina,.

Lichiditate de doar trei milioane de euro

Saptamana de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a debutat intr and 172;-o nota negativa, atat din punctul de vedere al cotatiilor cat si al volumelor consemnate, toti indicii BVB incheind ziua in scadere, cea mai mare depreciere fiind suferita de BET-NG, a carui coborare a fost de 0,82%.

Prejudiciu de peste 25 milioane de lei, cauzat prin 29 de firme

Inspectorii antifrauda fiscala din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzactionare fictiv a de bunuri si servicii format din 29 de operatori economici care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25,3 milioane de lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegal a a TVA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )