Libnet.ro
UNICEF

10:31

China s-a angajat sa investeasca peste trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China s-a angajat sa investeasca peste trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est

China va acorda finantare in valoare de peste trei miliarde de dolari pentru proiecte de dezvoltare si investitii in Europa Centrala si de Est CEE), a anuntat, luni, premierul Li Keqiang, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

China promite sa investeasca peste trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est

China va acorda finantare in valoare de peste trei miliarde de dolari pentru proiecte de dezvoltare si investitii in Europa Centrala si de Est CEE), a anuntat, luni, la Budapesta, premierul Li Keqiang.

Cumparaturile de Black Friday au marit averea lui Jeff Bezos la peste 100 de miliarde de dolari

Impulsionati de cumparaturile de Black Friday, ce a avut loc vinerea aceasta in SUA, investitorii bursieri au impins actiunile Amazon pana la noi recorduri si l-au ajutat pe Jeff Bezos sa devina prima persoana cu o avere de 100 de miliarde de dolari de dupa epoca boom-ului dot. com, scrie Marketwatch.

Romgaz vrea sa investeasca peste 136 milione euro in depozitul de gaze de la Sarmasel

Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze, vrea sa investeasca 136,15 milione euro in depozitul de gaze de la Sarmasel, pentru cresterea capacitatilor de inmagazinare subterana a gazelor naturale, arata Planul de Actiuni Preventive privind masurile de garantare a securitatii aprovizionarii cu gaze naturale, publicat de Ministerul Energiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )