Libnet.ro
UNICEF

21:45

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului

Adevărul Adevărul,
Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea. continuă pe Adevărul

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului. Premierul Victor Ponta, prezent

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

Ziua Imnului National va fi serbata in Piata Tricolorului din Bacau, printr-un spectacol cu muzica populara, teatru si fanfara militara

Maine, 29 iulie, de la ora 10, in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau, va avea loc o ceremonie pentru serbarea Imnului National al Romaniei. Evenimentul este organizat de Garnizoana Bacau si Primaria Municipiului Bacau.

Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, de Ziua Imnului National

Ziua Imnului National va fi sarbatorita astazi printr-o ceremonie militara organizata in Piata Tricolorului din Capitala. Circulatia rutiera este restrictionata pana la ora 10 pe str. Constantin Mille,.

Ziua Imnului National al Romaniei opreste traficul rutier in Capitala

Marti, 29 iulie, traficul rutier din Capitala va fi restrictionat mai multe ore, pe toata durata desfasurarii ceremoniei de Ziua Imnului National al Romaniei, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National.

Circulatie restrictionata marti pe Calea Victoriei, pentru ceremonia de Ziua Imnului National

Circulatia rutiera va fi restrictionata marti pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei militare organizate in Piata Tricolorului, de Ziua Imnului National, potrivit Mediafax.

Circulatie restrictionata marti pe Calea Victoriei, pentru ceremonia de Ziua Imnului National

Marti se ca organiza o ceremonie militara in Bucuresti, in Piata Tricolorului, de Ziua Imnului National, urmand ca circulatia rutiera sa fie restrictionata pe Calea Victoriei. in timpul manifestarilor.

Ceremonie militara dedicata Zilei Imnului National, in Piata Tricolorului din Capitala

Ceremonia militara dedicata Zilei Imnului National se desfasoara marti, de la ora 9. 00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala.

Ceremonie militara dedicata Zilei Imnului National, in Piata Tricolorului din Capitala/ Circulatie restrictionata pe Calea Victoriei

Ceremonia militara dedicata Zilei Imnului National se desfasoara marti, de la ora 9. 00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala.

FOTO Militarii buzoieni au sarbatorit Ziua Imnului pe platoul din centru

Ziua Imnului National al Romaniei a fost sarbatorita la Buzau printr-o ceremonie militara, organizata pe platoul din Piata Dacia. Manifestarea a cuprins o alocutiune privind simbolistica versurilor Imnului National, un scurt spectacol sustinut de Cercul de Teatru din cadrul Palatului Copiilor si intonarea Imnului National al Romaniei. Ceremonia s-a incheiat cu defilarea garzii de onoare.

VIDEO. ZIUA IMNULUI. Ceremonii militare si depunere de coroane, la Bucuresti

Oameni importanti in stat au participat, marti, la ceremoniile de Ziua Imnului, desfasurate in Piata Tricolorului din Bucuresti. Printre cei prezenti s-au numarat primul ministru Victor Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa, ministrul de Interne Gabriel Oprea si primarul general al Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )