Libnet.ro
UNICEF

07:46

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului. Premierul Victor Ponta, prezent

Adevărul Adevărul,
Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului. Premierul Victor Ponta, prezent

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea. continuă pe Adevărul

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

Zi mare pentru premierul Victor Ponta. Va cere sprijinul partidului pentru candidatura la prezidentialele din noiembrie

Victor Ponta cere azi sprijinul PSD pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, in Consiliul National al Partidului ce se tine la Craiova. in urma cu o saptamana premierul Victor Ponta si-a anuntat.

Ponta, de Ziua Imnului National: Desteapta-te, romane!, simbol al demnitatii regasite a unei natiuni greu incercate

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, cu prilejul Zilei Imnului National, ca Desteapta-te, romane! reprezinta un simbol al demnitatii regasite a unei natiuni greu incercate, informeaza Mediafax. in.

UPDATE Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Gelu Oltean, seful DGIPI, singurul serviciu de informatii subordonat direct premierului. Ponta: Nu am nimic sa-i reprosez, a fost propunerea ministrului de Interne

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean vezi aici CV-ul complet), potrivit unei decizii publicate luni seara in Monitorul Oficial. In decizia publicata nu se specifica daca eliberarea lui Oltean a fost facuta la cerere. Oltean conducea DGIPI serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi si-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei. UPDATE: Potrivit unor surse Hotnews. ro, Gelu Oltean ar fi implicat in dosarele Uioreanu si Isaila. Fostul sef al DGIPI negocia cu fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu PNL),trimis in judecata pentru coruptie, numirea unor sefi de politie in Cluj. UPDATE 1: Victor Ponta: A fost propunerea ministrului de Interne, nu am nimic sa ii reprosez lui Gelu Oltean.

Victor Ponta: Natura pe care noi am distrus-o incepe sa ne pedepseasca

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul editiei de marti a emsiunii Sinteza zilei, realizata de la Novaci, judetul Dolj, ca una dintre cauzele inundatiilor o reprezinta defrisarile din ultimii.

Victor Ponta, in zonele afectate de inundatii din Gorj: Acum, sa venim cu utilaje, ca daca venim cu mana, ce facem?

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, marti, in mai multe localitati afectate de inundatii din judetul Gorj, fiind insotit de vicepremierul Liviu Dragnea. in timp ce discuta cu oameni din comuna Polovraci,.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara va fi una pozitiva. Veniturile cresc cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile cu 1,34 miliarde lei

Premierul Victor Ponta a afirmat ca rectificarea bugetara va fi pozitiva si va fi aprobata in sedinta Guvernului de vineri. Este o rectificare pozitiva, cresc veniturile cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile vor fi revizuite in crestere cu 1,34 miliarde lei, a spus Ponta. Potrivit acestuia, mai multe ministere vor primi bani in plus. De asemenea, se vor mai aloca 600 milioane de lei catre autoritatile locale pentru plata arieratelor. In schimb se vor taia 750 milioane de lei de la Ministerul Finantelor, de la capitolul actiuni generale, si 25 milioane de lei de la Ministerul Mediului.

Victor Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an este pozitiva. incasarile in iulie sunt de 100%

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, la Palatul Victoria, primele date ale rectificarii bugetare de anul acesta. Acesta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, pe care a catalogat-o pozitiva, sume.

Victor Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an este pozitiva. Bani in plus la Sanatate, Educatie si Aparare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, la Palatul Victoria, primele date ale rectificarii bugetare de anul acesta. Acesta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, pe care a catalogat-o pozitiva, sume.

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )