Libnet.ro
UNICEF

13:31

Un spital din judetul Suceava nu mai are locuri disponibile pentru pacientii cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un spital din judetul Suceava nu mai are locuri disponibile pentru pacientii cu COVID-19

Sectia de Boli Infectioase Radauti, judetul Suceava, nu mai avea, duminica, la ora 21. 00, niciun pat liber pentru pacientii cu COVID-19, astfel ca trei persoane nu aveau unde sa fie internate. Managerul Traian Andronachi spune ca in ultima vreme a inceput sa creasca numarul infectatilor cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

DSU: Nu mai sunt locuri la sectiile ATI pentru Covid-19 in Bucuresti Un pacient intubat va fi transferat cu elicopterul la Craiova

Departametnul pentru Situatii de Urgenta anunta ca un pacient cu coronavirus internat la terapie intensiva in Bucuresti va fi transferat vineri cu elicopterul la Craiova pentru ca in Capitala nu mai sunt locuri la ATI pentru pacienti cu Covid-19.

Raed Arafat anunta ca in Bucuresti nu au mai existat locuri nici pentru bolnavii simptomatici

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat, joi seara, ca cu o noapte inainte nu au mai existat locuri in spitalele Covid din Bucuresti pentru pacientii simptomatici.

Ludovic Orban: S-a solicitat catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din ATI Evaluam posibilitatea de a detasa personal

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca a fost solicitata catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din sectiile de Anestezie Terapie Intensiva. Daca nu se reuseste completarea personalului cu voluntari in sectiile care trateaza pacienti Covid, este evaluata posibilitatea detasarii de personal din sectiile care nu sunt foarte aglomerate.

Orasul Faget din judetul Timis intra in carantina pentru 14 zile - decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Orasul Faget din judetul Timis si cele trei sate apartinatoare intra in carantina de duminica seara, pentru 14 zile, a decis Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care a aprobat hotararea autoritatilor locale. Faget - unde au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19 - este a treia localitate din Romania pentru care autoritatile dispun instituirea carantinei.

Hope and Homes for Children in parteneriat cu Uniprest Instal doteaza cu instalatii sanitare o casa de tip familial din judetul Suceava

Hope and Homes for Children incepe colaborarea cu compania Uniprest Instal pentru dotarea cu instalatii termice si de alimentare cu apa a Casei de Tip Familial Solca din judetul Suceava. Casa de Tip Familial Solca se afla in proces de constructie, iar, la finalizarea lucrarilor, in casa se vor muta 12 copii proveniti din Centrul .

Dezastru total! in Capitala nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva!

Un pacient in stare grava, care are nevoie de terapie intensiva, a fost transferat, vineri, din Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala la Spitalul de Urgenta din Craiova, ca urmare a atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de ATI COVID, din Bucuresti, potrivit DSU.

COVID-19: Nu mai sunt locuri la terapie intensiva in Bucuresti

Sectiile de terapie intensiva pentru bolnavii COVID-19 din Bucuresti sunt la capacitate maxima, astf.

EXCLUSIV Semnal de alarma tras de un renumit medic iesean: Sunt decese cazuate de COVID-19 la multe persoane tinere care nu s-au testat la timpAm ajuns ca in urma cu o zi sa trimitem pacienti inapoi pentru ca nu mai aveam locuri

EXCLUSIV Cresterea alarmanta a bilantului cazurilor de COVID-19 in Romania pune tot mai multa presiune pe sistemul sanitar din tara noastra. Dovedeste acest lucru situatia de la Spitalul de Boli.

A treia localitate plasata in carantina - Orasul Faget din judetul Timis, sub restrictii 14 zile din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica vor fi plasate in carantina din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. 47 de persoane au fost testate pozitiv aici, iar ele.

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )