Libnet.ro
UNICEF

07:30

Spitalul din Cavnic a ramas fara apa din cauza gerului. Bolnavilor li s-a cumparat apa plata

Adevărul Adevărul,
Spitalul din Cavnic a ramas fara apa din cauza gerului. Bolnavilor li s-a cumparat apa plata

Spitalul din Cavnic a ramas fara apa in conducte din cauza gerului care s-a instalat in Maramures de la finele anului trecut. Spitalul nu mai are apa din data de 31 decembrie 2014, din cauza faptului ca acea conducta de actiune a apei a inghetat. continuă pe Adevărul

Peste 1.500 de soferi au ramas fara permise in ultima luna, in urma controalelor facute de Politia Romana

Peste 1. 500 de soferi au ramas fara permis, in urma controalelor in trafic facute de politistii de la Rutiera in ultima luna, informeaza Politia Romana. in perioada 4 decembrie 2014 - 5 ianuarie.

Temperaturi EXTREME in Canada. Regiunea Quebec a ramas fara curent, iar temperaturile vor ajunge la -45 de grade Celsius

Peste 150. 000 de canadieni, din regiunea Quebec, au ramas fara curent electric dupa ce o furtuna puternica de zapada a cuprins intreaga zona. Pana de curent s-a resimtit in cursul zilei de ieri si a afectat .

Trei scoli din Alba cu peste 500 de elevi inchise din cauza gerului

Trei scoli din Alba cu peste 500 de elevi nu au fost deschise, luni, 5 ianuarie, odata cu reinceperea cursurilor din cauza unor defectiuni la instalatia de incalzire a cladirilor, cauzate de temperaturile foarte joase. Este vorba despre scolile cu clasele I-VIII din localitatile Ramet, Sasciori si Daia Romana.

Sectoarele 1, 5 si 6, fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la CET Grozavesti

RADET informeaza ca, din cauza unei avarii survenite la CETGrozavesti, SC Electrocentrale SA a oprit furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre Regia Autonoma de Distributie a Energiei.

Formula 1 2015 a ramas fara unul dintre circuite. Mare Premiu, retras din cauza problemelor financiare

Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud a fost retras din calendarul editiei 2015 a campionatului de Formula 1, din cauza numeroaselor probleme financiare.

Galati: Microbuz scolar blocat de viscol, 26 de elevi cazati la Spitalul din Targu Bujor

Un microbuz scolar care transporta 26 de elevi de la Targu Bujor spre comuna Varlezi, judetul Galati, a ramas blocat, marti seara, pe DJ242 din cauza viscolului si a zapezii, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )