Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures sisteaza internarile din cauza infectiilor cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures sisteaza internarile din cauza infectiilor cu coronavirus

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures au anuntat ca incepand de luni se sisteaza toate internari din cauza evolutiei epidemiei de COVID-19. continuă pe Antena3

SCJU Targu Mures sisteaza toate internarile cronice

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Targu Mures a anuntat, luni, ca din cauza cresterii numarului de infectari cu COVID-19, sisteaza toate internarile cronice, asigurandu-se doar internarile de urgenta si internarile care nu pot suporta amanare, potrivit Agerpres.

Dr. Claudiu Puiac, despre sistarea internarilor cronice la SJU Targu Mures: Noi testam personalul medical si ne vom relua activitatea in totalitate atunci cand se va dovedi negativ (VIDEO)

Situatia de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, unde s-a decis sistarea tuturor internarilor cronice, a fost comentata de dr. Claudiu Puiac, managerul unitatii sanitare, luni seara, in direct.

Restrictii impuse de autoritati in Targu Mures si cateva localitati din judetul Mures

CJSU Mures a impus, astazi, restrictii in municipiul Targu Mures, dar si in alte 16 localitati din judet, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus a depasit 1,5 cazuri la o mie de locuitor. Restaurantele, barurile si cafenelele nu mai pot servi in interior si se inchid salile de jocuri de noroc.

COVID-19: Internarile cronice au fost suspendate la Spitalul Judetean din Targu Mures, pe fondul cresterii cazurilor de coronavirus

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Targu Mures a anuntat, luni, ca sisteaza toate internarile cronice, asigurandu-se doar internarile de urgenta si internarile care nu pot suporta amanare.

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, Vasile Cazan, a murit; el fusese confirmat cu COVID-19

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan, a murit la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma infectarii cu noul coronavirus, cu afectiuni preexistente, scrie Agerpres. A avut intotdeauna un cuvant bun pentru toata lumea si intr-un mod tipic cetatenilor mai in varsta din Targu Mures se exprima intotdeauna in limba materna a persoanei cu care vorbea. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Targu Mures mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decat un director, a fost un adevarat mentor care a crescut mai multe generatii, insuflandu-le dragostea pentru muzica. Vom pastra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca in iubirea sa, domnule director!, a aratat presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, pe pagina sa de Facebook.

CORONAVIRUS |Maramures: Focar de infectie la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare, Maramures, unde noua cadre medicale, asistenti, infirmieri si brancardieri au fost testati.

Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures a murit de COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, director al Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit la varsta de 68 de ani. Cazan a fost internat mai multe zile la terapie intensiva din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, el fiind internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma testarii pozitive cu noul.

Teatrul National din Targu Mures s-a inchis temporar. Sase angajati au contractat COVID-19

Sase angajati aiTeatrului National din Targu Mures au fost testati pozitiv pentru COVID-19, motiv pentru care institutia si-a suspendat temporar activitatea. Se crede ca infectarea s-ar fi produs.

Emanuel Ungureanu: Focar de coronavirus in randul angajatilor de la Spitalul Judetean din Cluj, ascuns de conducerea spitalului

10 angajati din zona administrativa a Spitalului Judetean Cluj au fost infectati cu noul coronavirus, iar acest focar ar fi fost ascuns de conducerea spitalului, afirma Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. De asemenea, 8 angajati ai Unitatii de Primiri Urgente a spitalului ar fi si ei infectati, iar cazurile ar fi fost, de asemenea, ascunse de conducere, afirma Emanuel Ungureanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )