Libnet.ro
UNICEF

18:45

Splendoare in iarba: Avem finala de la Wimbledon dupa un nou meci epic. Nadal si Djokovici au stat peste cinci ore pe teren

Adevărul Adevărul,
Splendoare in iarba: Avem finala de la Wimbledon dupa un nou meci epic. Nadal si Djokovici au stat peste cinci ore pe teren

Confruntarea dintre Isner 10 ATP) si Anderson 8 ATP) a avut nevoie de sase ore si 41 de minute pentru a produce un invingator. A doua semifinala a inceput vineri seara si s-a terminat sambata la pranz!. continuă pe Adevărul

Novak Djokovic se califica eroic in finala de la Wimbledon dupa o victorie in fata lui Nadal

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic s-a calificat sambata in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon dupa ce a trecut in cinci seturi, 6-4, 3-6, 7-6 11/9), 3-6, 10-8, de numarul 1 mondial, spaniolul.

Federer eliminat in sferturi la Wimbledon dupa un decisiv agonizant

Roger Federer nu pierduse niciun set pana in sferturile de finala la Wimbledon in acest an, dar a parasit miercuri competitia dupa un meci de cinci acte cu sud-africanul Kevin Anderson.

Regina e Kerber: Serena, nicio sansa in finala de la Wimbledon! Premii uriase pentru cele doua jucatoare

Spre deosebire de semifinalele de la masculin, care au oferit peste 12 ore de tenis, finala feminina s-a decis dupa un meci scurt.

Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a reusit, sambata, sa castige turneul de Grand Slam de la Wimbledon, invingand-o, in finala, pe marea campiona Serena Williams. Angie a invins-o pe.

Mirel Radoi, SUNAT de selectionerul Croatiei dupa FIECARE MECI de la Cupa Mondiala. Despre ce discuta cei doi

Croatia este una dintre marile surprize la Campionatul Mondial din Rusia, dupa un parcurs excelent care a culminat, miercuri seara, cu obtinerea calificarii in finala. Mirel Radoi a dezvaluit ca Zlatko Dalic,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )