Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sportiv executat in Iran la zece zile dupa ce a fost condamnat la moarte

Antena3 Antena3,
Sportiv executat in Iran la zece zile dupa ce a fost condamnat la moarte

Sportivul iranian Navid Afkari, in varsta de 27 ani, a fost executat de autoritatile iraniene, astazi, la zece zile de la pronuntarea sentintei de condamnare la moarte. continuă pe Antena3

Soferul de TIR disparut peste hotare de zece zile a fost gasit de colegii de breasla. Politistii, ironizati de oamenii simpli care le-au facut treaba

Gheorghe Tanau, soferul roman de TIR, dat disparut de zece zile, a fost gasit de colegii sai de breasla. Ei au descoperit ca barbatul se afla in Italia, in oraselul Forli si este teafar si nevatamat. Au aparut chiar si imagini in care se arata ca tir-istul insurat se afla in compania altei femei.

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia. Au fost anuntati carabinierii

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia, au anuntat colegii barbatului pe pagina de Facebook in care a fost postat si apelul pentru gasirea lui.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Patronul unei firme de vanzari auto a fost condamnat dupa 10 ani. Daune de un milion de euro

Un fost administrator al unei reprezentante auto din Deva si societatea aflata in faliment au fost condamnati la plata unor daune care ajung la un milion de euro, catre zeci de pagubiti.

Un fost sef de politie s-a SINUCIS la cateva zile dupa ce s-a autoizolat. Avea simptome de COVID-19

Coronavirusul mai face o victima in randul politistilor! Un fost sef de politie s-a sinucis in timp ce se afla in carantina, dupa ce a manifestat simptome specifice infectarii cu SARS CoV-2. Se pare ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )