Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce spune Alina Gorghiu despre cinismul lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Ce spune Alina Gorghiu despre cinismul lui Ponta

Liderul PNL Alina Gorghiu a comentat, vineri, pe contul personal de Facebook, demisia Guvernului Tsipras de la Atena. Astfel, copresedinta PNL a aratat ca prudenta si responsabilitatea raman esentiale pentru Romania si ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, despre acordul Romaniei cu FMI

Co presedinta PNL, Alina Gorghiu, a explicat la B1 TV ca acordul pe care Romania il are cu FMI expira in luna septembrie si inca nu se stie daca Guvernul va prelungi sau nu acordul.

Alina Gorghiu: Acest excedent bugetar de care tot vorbeste primul ministru este unul obtinut prin taierea investitiilor si a cofinantarilor la fondurile europene

Alina Gorghiu despre Codul Fiscal si spune ca la discutiile tehnice vor exista doua scenarii pe care le vom face cunoscute. Predoiu va conduce aceste discutii. intotdeauna populismul a fost o reteta de colectat.

Alina Gorghiu: Acest excedent bugetar de care tot vorbeste primul ministru este unul obtinut prin taierea investitiilor si a cofinantarilor la fondurile europene (VIDEO)

Alina Gorghiu despre Codul Fiscal si spune ca la discutiile tehnice vor exista doua scenarii pe care le vom face cunoscute. Predoiu va conduce aceste discutii. intotdeauna populismul a fost o reteta de colectat.

Alina Gorghiu: Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. Gorghiu a mentionat si.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta a atras Romania intr-o spirala a populismului. Victor Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor/ Despre situatia medicilor: Guvernul PSD a reactionat in ultima clipa

Liderul liberal Alina Gorghiu critica guvernul Ponta, pe care il acuza de populism, ca urmare a anuntului facut de premier privind majorarea salariilor medicilor, gest despre care copresedintele PNL spune ca este facut in ultima clipa. Gorghiu sustine, intr-un comunicat de presa, ca Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor si avertizeaza ca lucrurile nu se vor opri aici. Precizam ca liberalii sunt initiatorii amendamentului adus Codului Fiscal pentru scaderea TVA la 19%, in loc de 20% cat era propunerea Guvernului, precum si a masurii de dublare a alocatiior pentru copii.

Alina Gorghiu: Vina guvernului Ponta este ca a creat un nivel de asteptare foarte ridicat pentru cei din sistemul bugetar

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este de parere ca guvernul lui Victor Ponta a creat un nivel ridicat de asteptare pentru sistemul bugetar. Gorghiu a spus, joi, ca relaxarea fiscala si salarizarea decenta pentru.

Ponta o ataca, din nou, pe Alina Gorghiu pe Facebook

Victor Ponta a lansat, miercuri, pe pagina personala de Facebook, un nou atac la adresa Alinei Gorghiu, imediat dupa iesirea de la DNA. Astfel, premierul a scris ca persoana care l-a huiduit la sediul DNA ar fi fost doamna Alina Gorghiu deghizata.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca Guvernul Ponta a atras Romania in spirala populismului, creand iluzia unor cresteri salariale majore, care insa nu pot fi aplicate simultan, oricat de .

Alina Gorghiu: Acordul cu FMI expira in septembrie, dar nimeni din guvern nu a spus daca a fost initiata o discutie. Ma preocupa problema economica a tarii pentru ca aud cum este de o performanta covarsitoare guvernul (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre acordul pe care Romania il are cu FMI si care expira in luna septembrie. 15 miliarde datorie externa este.

Alina Gorghiu: Discutiile tehnice dintre Putere si Opozitie pe tema Codului Fiscal au aratat deschidere catre o abordare rationala si prudenta privind relaxarea fiscalitatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca disctiile dintre reprezentantii partidelor, pe tema Codului Fiscal au aratat deschidere catre o abordare prudenta pevind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )