Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce spune Angela Merkel despre sanctiunile impotriva Rusiei

România Liberă România Liberă,
Ce spune Angela Merkel despre sanctiunile impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel a insistat, joi, ca suveranitatea Ucrainei ramane un obiectiv pentru Europa si a asigurat ca sanctiunile impotriva Rusiei raman inevitabile pana cand acest obiectiv va fi indeplinit, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Sanctiunile impotriva Rusiei sunt INEVITABILE

Cancelarul german, Angela Merkel considera ca sanctiunile impotriva Rusiei sunt inevitabile, deoarece Moscova nu respecta suveranitatea Ucrainei. Merkel a facut aceasta declaratie intr-un discurs tinut in.

SUA nu relaxeaza sanctiunile impotriva Rusiei, UE se pregateste sa le inaspreasca

Administratia Obama nu va opri presiunile financiare asupra guvernului Rusiei si asteapta ca sanctiunile impotriva acestei tari sa ii afecteze si mai mult economia in saptamanile si lunile viitoare, spun oficiali de la Casa Alba.

SUA: UE trebuie sa-si mentina sanctiunile impotriva miscarii Hamas

Statele Unite au cerut miercuri Uniunii Europene sa-si mentina sanctiunile impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas, adaugand ca Washingtonul nu isi va schimba pozitia fata de aceasta organizatie.

UE nu renunta la sanctiunile impuse Rusiei, chiar daca exista presiuni interne in acest sens

Uniunea Europeana va ramane unita in fata crizei din Ucraina, si va sustine sanctiunile economice impuse Rusiei, chiar daca exista presiuni din partea unor membri care sustin o relaxare a acestor masuri, a declarat in timpul unei vizite la Kiev sefa diplomatiei europene, Federica Mogherin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )