Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spune Arafat despre e153;ansele Romacentniei de a fi ocolita de noul coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Arafat despre e153;ansele Romacentniei de a fi ocolita de noul coronavirus

Mai multe antacentlniri vor fi organizate luni la ministerele Sanataapoundii a159;i al Afacerilor Interne, an contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus. e152;eful Departamentului pentru Situae155;ii de Urgene155;a, Raed Arafat, a declarat duminica seara ca e153;ansele. continuă pe Wall-Street Ro

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )