Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce spune Casa Alba despre criza din Grecia. Ce ar trebui sa faca creditorii internationali

Antena3 Antena3,
Ce spune Casa Alba despre criza din Grecia. Ce ar trebui sa faca creditorii internationali

Casa Alba a anuntat luni ca Guvernul de la Atena si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei statului elen, care sa permita ramanerea Greciei in zona euro,. continuă pe Antena3

Marturia capitanului Nationalei despre criza din Grecia

Dupa un an jucat in Grecia, Razvan Rat mai are inca doi la gruparea elena. Criza care s-a abatut asupra acestei tari il afecteaza, intr-o anumita masura, si pe fundasul nationalei. Incertitudinea.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

Criza din Grecia va AFECTA Romania? Ce spun specialistii

Criza din Grecia si rezultatul referendumului de ieri nu afecteaza Romania intr-un mod major, spun specialistii. Primele efecte sunt insa resimtite de exportatori si de importatori. in aceasta.

Daca criza din Grecia continua, situatia ne va afecta pe toti

Daca criza din Grecia continua si nu se gaseste o solutie, atunci situatia dificila de acolo ne va afecta pe toti, si pe noi, Romania, si pe noi, UE, si pe noi, NATO, a declarat ieri presedintele Klaus Iohannis.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Putin si Tsipras au discutat la telefon despre referendumul din Grecia si despre cooperarea ruso-elena

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul elen Alexis Tsipras despre efectele referendumului din Grecia. Liderul de la Kremlin si-a exprimat sustinerea sa fata de poporul grec in efortul.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )