Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce spune cel mai mare arbitru roman despre penalty-ul din meciul CFR Cluj-Dinamo

B1 B1,
Ce spune cel mai mare arbitru roman despre penalty-ul din meciul CFR Cluj-Dinamo

Dinamo a fost invinsa, scor 1-0, in ultima etapa din etapa a 5-a de CFR Cluj printr-un penalty controversat. Arbitrul a dictat penalty ca urmare a unui hent mai mult inventat, iar Culio a transformat. continuă pe B1

Cel mai mare muzeu in aer liber al locomotivelor de epoca din Europa este mancat de rugina. Motivul absolut ridicol pentru lipsa reabilitarii

Muzeul Locomotivelor cu Abur din Resita se afla intr-o vizibila stare de degradare. Mai multe exponate sunt ruginite si invadate de vegetatie, placutele cu informatii sunt sterse si nu mai pot fi citite, iar soclurile pe care sunt ridicate au nevoie si ele de o reabilitare urgenta.

Cel mai faimos politist roman, Marian Godina, a ratat pentru a cincea oara admiterea in Academia de Politie. Cum comenteaza aceasta situatie

Agentul Marian Godina a picat pentru a cincea oara la examenul de admitere in Academia de Politie.

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania, a fost desemnat drept finalist national in cadrul Central European Startup Awards 2017 (P)

Brand-ul 5 to go a fost nominalizat in cadrul sectiunii Best Social Impact Startup, sectiune ce ia in considerare ritmul de dezvoltare al business-ului in ultimul an, bazandu-se pe cresterea cifrei de afaceri, inovatie si impactul business-ului in societate, luand in considerare implementarea de noi solutii culturale, sociale si ce tine de mediul inconjurator.

Cea mai mare pensie in Braila este in valoare de 24.415 lei. Cine beneficiaza de aceasta suma

In judetul Braila, cea mai mare pensie este in valoare de 24. 415 lei. Un fost magistrat este cel care beneficiaza de aceasta, pensia facand parte din categoria pensiilor de serviciu, potrivit.

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis.

Topul tarilor cu cea mai mare speranta de viata din lume/ Coreea de Sud, prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani

Japonia, Spania, Singapore, Elvetia si Coreea de Sud sunt tarile in care oamenii traiesc cel mai mult, cea din urma fiind prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani, relateazaBBC. In aceste tari, oamenii traiesc mult mai mult decat media mondiala si fiecare loc are propria sa sursa secreta de vitalitate.

Profitul OMV Petrom din primele sase luni, de trei ori mai mare decat in S1 2016 / Mariana Gheorghe:Am beneficiat de preturi ale titeiului in crestere, marje de rafinare solide si de o cerere mai mare

Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom a fost primul semestru de 1,2 miliarde lei, de circa trei ori mai mare decat castigurile de 408 milioane lei din primele sase luni ale anului trecut, arata rezultatele financiare ale companiei.

Profit brut de 303 milioane lei, cu 45% mai mare pentru ING

ING Romania anunta un profit brut de 303 milioane lei in primul semestru al anului, cu 45% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, fara venitul exceptional din vanzarea actiunilor Visa, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Profit cu 200% mai mare pentru OMV Petrom in primul semestru

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 1,21 miliarde lei, cu aproape 200% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.

Santander realizeaza cea mai mare vanzare de pe piata imobiliara a Spaniei

Cea mai mare banca din Spania, Banco Santander, a vandut pachetul de control al unei proprietati imobiliare in valoare de 10 miliarde de euro 12 miliarde de dolari) catre societatea americana de investitii Blackstone Group.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )