Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ce spune DSP despre asistenta de la Ambulanta confirmata cu noul coronavirus. Cati colegi au fost testati

Adevărul Adevărul,
Ce spune DSP despre asistenta de la Ambulanta confirmata cu noul coronavirus. Cati colegi au fost testati

Directia de Sanatate Publica Olt a inceput propria ancheta epidemiologica in cazul asistentei de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt care a ajuns la spital si a fost testata pozitiv. continuă pe Adevărul

O asistenta de la Ambulanta Olt, confirmata cu noul coronavirus. Toti colegii de tura sunt in izolare

O asistenta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt are test pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internata in spitalul din localitatea de domiciliu.

Noul coronavirus devoreaza intestinul in cateva saptamani. Anuntul sumbru facut de un specialist gastroenterolog

Noul coronavirus este un virus multiorgan: nu ataca numai plamanii, ci si creierul, inima, pielea si tractul gastrointestinal, despre care se vorbeste putin, dar reprezinta o cale de acces importanta pentru virus, a declarat, intr-un interviu exclusiv, Prof. Dr. Antonio Gasbarrini, directorul unitatii de medicina interna si gastroenterologie de la Policlinica Agostino Gemelli din Roma.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces. Cate cazuri au fost anuntate

Inca un deces al unui pacient infectat cu Covid 19. O femeie in varsta de 51 de ani, diagnosticata cu noul coronavirus, a decedat intr-un spital din judetul Hunedoara.

Rusia se apropie de pragul de 300 de mii de contaminari cu noul coronavirus

Rusia a inregistrat marti 9. 263 de contaminari cu noul coronavirus, iar bilantul a crescut la 299. 941 de cazuri de la inceputul epidemiei.

Prima reactie a Emiliei Bendeac dupa ce fiul ei a afirmat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Ne este frica de un virus, ce este drept destul de neprietenos

Familia lui Mihai Bendeac a ajuns in atentia publicului dupa ce actorul a dezvaluit intr-o emisiune TV editie speciala IUmor) ca a fost infectat cu noul coronavirus. insa, nu doar vedeta este cea care a avut.

inca patru decese provocate de infectia cu noul coronavirus in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 1124

Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca inca patru romani au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus.

13 noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.120

Treisprezece noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate luni seara, ducand bilantul total al deceselor la 1. 120 de persoane. Cea mai tanara victima este o femeie de 56 de ani din Judetul Arges, ce suferea si de alte afectiuni cornice.

Romania trece pragul de 17.000 de cazuri de infectari cu noul coronavirus. 165 de cazuri noi au fost confirmate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 17. 036 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 165 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 107 decese, iar 9. 930 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a continuat sa scada, ajungand la 193.

Sapte persoane din echipa medicala care a fost in Republica Moldova, depistate cu noul coronavirus

Sapte persoane care au revenit in Romania, sambata, dupa o misiune umanitara de 14 zile in Republica Moldova, au fost depistate cu noul coronavirus.

167 de cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Romania ajunge la 16.871 de imbolnaviri cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 16. 871 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 167 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1097 decese, iar 9. 890 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a continuat sa scada, ajungand la 205.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )