Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce spune Ilie Nastase despre sansele Romaniei la EURO 2016. E un cadou pentru noi ca...

Antena3 Antena3,
Ce spune Ilie Nastase despre sansele Romaniei la EURO 2016. E un cadou pentru noi ca...

Ilie Nastase se bazeaza pe forta defensivei Romaniei la meciul de debut de la Euro 2016, contra Frantei, scrie digisport. ro. Tricolorii au avut cea mai buna aparare din preliminarii, cu numai. continuă pe Antena3

Sondaj IRES: Ce parere au romanii despre sansele tricolorilor la EURO 2016. Cati cred ca vom castiga si cati cunosc jucatorii echipei Nationale

Un studiu realizat de IRES pentru perceptiile romanilor despre evolutia tricolorilor la EURO 2016 a aratat ca foarte multa lume are incredere in reusitele echipei nationale in fata.

Ilie Nastase, iertat de Brigitte dupa escapada cu fosta sotie: Cum sa te superi pe el cand te asteapta in camera cu o astfel de surpriza? (FOTO)

Ilie Nastase a reusit sa o impace pe actuala sotie, cumparandu-i o geanta scumpa, dupa ce saptamana trecuta, acesta plecase cu fosta nevasta, Amalia Nastase, la Paris. Joia.

EURO 2016. Ce spune presedintele Hollande despre meciul Franta - Romania

Campionatul European de Fotbal EURO 2016) nu va fi doar o sarbatoare a fotbalului, ci si o sarbatoare a ideii europene, a estimat vineri presedintele francez Francois Hollande.

EURO 2016, Romania - Franta: Boloni a dezvaluit in presa franceza care trebuie sa fie adevaratul obiectiv al Romaniei la Campionatul European

EURO 2016 Franta - Romania este meciul pe care vor fi atintiti toti ochii Romaniei in aceasta seara, de la ora 22.

VIDEO. EURO 2016. Robbie Williams ironizeaza echipa Romaniei, inaintea meciului cu Franta

Cantaretul Robbie Williams ii dezamageste pe numerosii lui fani din Romania, facandu-si aparitia intr-o reclama TV in care ironizeaza echipa noastra de fotbal de la EURO 2016. Robbie Williams apare int .

CORESPONDENTA de la Euro 2016. Componenta cea mai probabila a echipei Romaniei la meciul cu Franta

Romania si Franta deschid, vineri seara, Campionatul European 2016.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

ROMANIA-FRANTA LIVE. Unde vezi ROMANIA-FRANTA LIVE la EURO 2016

ROMANIA-FRANTA LIVE Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara,.

IRES: 50% dintre romani cred ca echipa nationala de fotbal va ajunge in optimi la EURO 2016

Aproape jumatate dintre romanii care se declara interesati de turneul final Euro 2016 cred ca echipa nationala de fotbal a Romaniei va ajunge in optimi, potrivit unui studiu IRES, citat de Mediafax. Nicusor Stanciu este jucatorul preferat din lotul echipei nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )