Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

România Liberă România Liberă,
FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala. continuă pe România Liberă

FOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivati ca niciodata, inaintea meciului de debut cu Franta

Jurnalistii prezenti miercuri in cantonamentul nationalei de fotbal au avut ocazia de a vorbi minute bune cu doi dintre jucatorii de baza ai nationalei inaintea meciului de deschidere de la Euro 2016. Activitatea de presa a fost deschisa de prezenta unuia dintre antrenorii secunzi in persoana lui Viorel Moldovan fostul atacant al Romaniei.

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau .

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau .

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

VIDEO CE de Fotbal: Batalia imnurilor - De la Simply Red, E-Type si Nelly Furtado si pana la David Guetta (Euro 2016)

David Guetta si Zara Larsson This One's For You) vor canta imnul oficial al Euro 2016, competitie care se va desfasura in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie. La ultimele editii, organizatorii au dat o mare importanta melodiei care a reprezentat turneul final european, dorind ca aceasta sa fie una cat mai apreciata de suporteri si sa ramana cat mai mult timp in mintea microbistilor. Intra in material pentru a asculta imnurile Euro incepand din 1992, de la editia gazduita de Suedia.

Decizia de ultima ora luata de Anghel Iordanescu inainte de primul meci de la Euro 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a decis ca fotbalistii din lotul Romaniei, odata ajunsi in Franta pentru EURO 2016, sa fie invizibili pentru ziaristi si suporteri, scrie marti ziarul LEquipe.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

Anatomia EURO 2016: cum stam cu inaltimea, varsta si greutatea

UEFA, preluata de agentia romana de presa Agerpres, a realizat un top la EURO 2016 pe criterii de inaltime, varsta si greutate. Romania este si ea acolo. Portarul Pantilimon este cel mai inalt jucator, dar Romania o greutate medie printre cele mai mici de la turneul final de Franta, semn ca ar trebui sa consumam mai mult zahar, sare si grasimi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )