Libnet.ro
UNICEF

15:30

EURO 2016. Ce spune presedintele Hollande despre meciul Franta - Romania

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Ce spune presedintele Hollande despre meciul Franta - Romania

Campionatul European de Fotbal EURO 2016) nu va fi doar o sarbatoare a fotbalului, ci si o sarbatoare a ideii europene, a estimat vineri presedintele francez Francois Hollande. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Mesajul lui Mihai Stoica inainte Franta - Romania

Cu putin timp inainte de startul EURO 2016, Mihai Stoica a postat un mesaj legat de meciul Romania - Franta. Directorul sportiv al Stelei a analizat lotul Frantei si a spus ca jucatorii romani.

Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Nationala de fotbal a Romaniei nu a mai invins Franta, prima sa adversara de la Euro 2016, de 44 de ani, iar bilantul meciurilor cu Les Bleus le este complet defavorabil jucatorilor nostri.

EURO 2016: Un arbitru din Ungaria va conduce meciul Franta-Romania

Conducatorii Comisiei de arbitrii de la UEFA a anuntat marti ca partida de deschidere a Campionatului European 2016, Franta - Romania, va fi condusa de arbitrul central Viktor Kassai. in varsta de 40 de ani, Kassai este considerat unul dintre cei mai buni centrali ai momentului, fiind rezerva englezului Mark Clattenburg la finala Champions League din acest an, Real Madrid - Atletico Madrid, scor 1-1, castigata de galactici dupa executarea loviturilor de la 11 metri.

Efectul Sarapova! Masura radicala anuntata de UEFA pe timpul EURO 2016

EURO 2016 va debuta maine, cu meciul dintre Franta si Romania, din Grupa A, de la ora 22:00. inainte de startul turneului, UEFA a anuntat masuri dure impotriva jucatorilor care sunt gasiti.

Cum vezi pe tableta sau telefon mai asteptat meci din Euro 2016

Daca aveti planuri sa urmariti meciul Romania-Franta, care deschide oficial capionatul Euro 2016, avem o veste buna pentru voi, scrie Playtech. roDolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal organizat in Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

Interzis la difuzarea meciurilor de la Euro 2016 pe terase

Proprietarii de baruri si restaurante din Franta nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru difuzarea meciurilor, din motive de securitate,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )