Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce spune ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, despre faptul ca ar putea fi REMANIATA

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, despre faptul ca ar putea fi REMANIATA

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, sustine ca listele cu ministrii care vor fi remaniati - liste pe care apare si numele ei - sunt speculatii, iar ea isi va face treaba cum stie mai bine in institutia pe. continuă pe Antena3

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Nu am timp nici sa DORM din cauza bugetului

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, spune ca nu are timp nici sa doarma din cauza bugetului, iar la negocierile cu FMI s-a stat acolo si sambata, si duminica, si noptile. Nu am timp nici sa dorm din cauza b.

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Nu va creste nici o taxa

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca nu va creste nici o taxa si ca informatii despre bugetul pe 2015 vor fi publicate pe Internet.

Ministrul Finantelor sustine ca evaziunea fiscala A SCAZUT dar nu poate da cifre: Nu pot sa stiu toate cifrele pe de rost

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a explicat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, ca promisiunile facute in campania electorala sunt respectate si nu vor fi crescute taxele.

Ministrul Finantelor sustine ca evaziunea fiscala A SCAZUT, dar nu poate da cifre: Nu pot sa stiu toate cifrele pe de rost

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a explicat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, ca promisiunile facute in campania electorala sunt respectate si nu vor fi crescute taxele.

Ministrul Finantelor: Negocierile cu FMI au fost foarte dificile

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat pentru Antena 3 ca negocierile cu FMI au fost extrem de dificile, insistandu-se foarte mult pe masurile de relaxare fiscala. Au fost niste negocieri extrem de d.

Ioana Petrescu: Nu trebuie sa fim ingrijorati pentru ca nu creste nicio taxa in 2015 (VIDEO)

Minsitrul Finantelor, Ioana Petrescu, a comentat situatia economica a tarii in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, declarandu-se optimista in legatura cu anul 2015, cand, spune ministrul, ca.

Ioana Petrescu, dupa negocierile privind bugetul pe 2015: Discutiile pe deficit au fost cele mai dificile. Ei calculau un deficit de 0,9% (VIDEO)

MinistrulFinantelor, Ioana Petrescu, a declarat, marti, pentru B1 TV, in urma negocierilor cu Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana, ca discutiile privind deficitul au fost.

Ministrul Bugetului, Darius Valcov, despre sursele pentru bugetul din 2015: O parte din cheltuieli vor fi acoperite din bufferele lasate de Emil Boc (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget a explicat care vor fi sursele de finantare pentru bugetul pe anul viitor. El a precizat ca o parte din cheltuieli vor fi acoperite din bufferele lasate mostenire de fostul premier Emil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )