Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce spune Ponta despre impozitele majorate din Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre impozitele majorate din Codul Fiscal

Decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, a declarat premierul Victor Ponta. Conform legii, autoritatile locale pot stabili un anumit cuantum al taxei, dar intre limitele minime si maxime valorice stabilite prin Codul Fiscal, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre implicarea sa in dosarul Turceni Rovinari

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, sustine ca povestea conform careia el ar fi implicat, alaturi de Dan Sova, in contractele acordate de complexurile energetice Rovinari si Turceni este una falsa, care a fost verificata deja de ANAF, ANI si DNA, fara sa fi fost gasite elemente legate de el, transmite Mediafax.

Impozitul pe locuinte si impozitul pe teren aplicate populatiei, majorate in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pe locuinte va creste de anul viitor, dupa cum arata proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna. Astfel, Guvernul creste valoarea impozabila a cladirilor in functie de care este calculata suma.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Ponta: Cel mai important proiect este Codul Fiscal, Valcov are un rol determinant

Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua cu orice pret si in orice.

Ponta: Cel mai important proiect este Codul Fiscal, Valcov va continua sa aiba un rol determinant

Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua cu orice pret si in orice conjunctura politica.

Victor Ponta pe Facebook: Cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!

Premierul Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!). Vreau sa asigur pe toata lumea ca acest proiect merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica!.

UPDATE Impozitul pe masini pregatit de Guvern a fost majorat in Codul Fiscal actualizat. Finantele spun ca e vorba doar de actualizarea impozitelor cu inflatia

Impozitul pe masini pregatit de Guvern pentru anul viitor a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea sumelor fixe luate in calcul la stabilirea sumei finale de plata. Noul document, datat 13 martie si obtinut de Mediafax, prevede cresteri ale acestor sume de impozitare pentru toate tipuri de autovehicule. Conform legii, impozitul pe mijlocul de transport este calculat in functie de capacitatea cilindrica a motorului, prin inmultirea fiecarei grupe de 200 cmc sau fractiune din aceasta cu o suma corespunzatoare. Aceasta suma a fost majorata acum, in noul proiect, pentru toate tipurile de autovehicule.

Impozitul pe toate terenurile, majorat in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pe terenul intravilan si cel extravilan, pregatit de Guvern pentru anul viitor, a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea valorilor la care este inmultita suprafata terenului, pentru stabilirea sumei de plata, informeaza Mediafax.

Impozitul pentru locuintele populatiei, majorat in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pentru locuintele populatiei a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea valorii impozabile in functie de care este calculata suma finala de plata, informeaza Mediafax.

Impozitul pe masini pregatit de Guvern a fost majorat in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pe masini pregatit de Guvern pentru anul viitor a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea sumelor fixe luate in calcul la stabilirea sumei finale de plata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )