Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce spune Raed Arafat despre interventia in cazul sinuciderii de pe Calea Victoriei

România Liberă România Liberă,
Ce spune Raed Arafat despre interventia in cazul sinuciderii de pe Calea Victoriei

Avem o comisie care sa faca fata situatiei si sa evalueze daca sunt probleme in procedura. intr-o astfel de situatie, o persoana care doreste sa se sinucida, inseamna ca este foarte greu de negociat cu ea. Echipajele si negociatrul . continuă pe România Liberă

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

Ce spune Vasile Blaga despre retinerea ginerelui sau

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, despre retinerea ginerelui sau, Andrei Rudeanu, ca ii pare rau de aceasta situatie, dar ca pana la urma fiecare isi duce crucea, iar daca a gresit, va trebui sa plateasca, relateaza Mediafax.

Marturia femeii care a fost arestata 191 de zile, NEVINOVATA. Ce spune Mariana Rarinca despre calvarul indurat jumatate de an

Mariana Rarinca, femeia arestata 191 de zile, NEVINOVATA, a vorbit, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre drama suferita. Mariana Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe presedinta Instantei Supreme, a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )