Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban, la Sinteza Zilei: PNL, in mod evident, sprijina acest Cod fiscal

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, la Sinteza Zilei: PNL, in mod evident, sprijina acest Cod fiscal

PNL, in mod evident, sprijina acest Cod fiscal, l-a votat si a contribuit din plin cu amendamente la imbunatatirea proiectului legislativ care a fost initiat de Guvern. Dovada ca am si anuntat public,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL vrea sesizarea comisiei de regulament in cazul lui Victor Ponta (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat luni ca PNL vrea sesizarea Comisiei de Regulament in cazul premierului Victor Ponta, informeaza B1 TV. Cu toate dezbaterile care exista, Biroul Permanent hotaraste in unamitate sa.

Ludovic Orban: Victor Ponta nu este in masura sa dea certificate de cinste. Este singurul premier din intreaga lume civilizata inculpat pentru fapte de coruptie

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri ca premierul Victor Ponta este ultimul care ar putea da certificate de cinste, avand in vedere ca este inculpat pentru fapte de coruptie. Victor.

Emisiunea Sinteza Zilei, lider de audienta pe nisa de stiri, luni seara

Postul Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania, luni seara, pe intervalul emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai GadeaInterviul cu premierul Victor Ponta a fost de un real interes.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Nu am facut niciodata absolut nimic ilegal

Unul dintre cele mai asteptate interviuri ale momentului, la Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta va explica de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce.

Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINTA CU MOARTEA jurnalistii

Medicul Lucian Eva, fratele procurorului corupt Emilian Eva, a amenintat cu moartea o echipa de jurnalisti a Antenei 3. Dezvaluirea a fost facuta duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. S-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )