Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce spune Tiriac despre performanta Simonei Halep la Roland Garros

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Tiriac despre performanta Simonei Halep la Roland Garros

Fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac a comentat calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros, precizand ca performanta sportivei a fost o victorie logica. continuă pe Wall-Street Ro

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanta Simonei Halep. Romanca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Comentatorii sunt fascinati de jocul tot mai bun al romancei si de ascensiunea sa rapida, dar deplin.

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi.

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova.

Svetlana Kuznetova sufla si-n iaurt inainte de duelul cu Halep, de la Roland Garros. Ce spune despre Simona

Viitoarea adversara a Simonei Halep din sferturile turneului Roland Garros, Svetlana Kuznetova, se teme de jucatoarea noastra, despre care spune ca va mai urca in clasamentul WTA.

Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

A fost explozie de bucurie pe Facebook dupa victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care sta scris mesajul O sustin pe Simona Halep. Impresionati de performanta Simonei Halep,.

Hagi si Tiriac o lauda pe Halep, dupa calificarea in finala de la Roland Garros: Zi de zi e mai buna, ne mandrim cu ea!

Gica Hagi si Ion Tiriac, doi dintre marii sustinatori ai Simonei Halep, au comentat calificarea acesteia in finala turneului de la Roland Garros. Daca Regele prevede ca Simona va fi in viitorul apropiat cea mai buna jucatoare din lume, Tiriac se rezuma la a pronostica victoria lui Halep in finala Openului Frantei.

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

Decalogul Simonei Halep - 10 lectii de performanta

Simona Halep a devenit a doua sportiva din Romania care s-a calificat in finala turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o pe sportiva germana Andrea Petkovici. Aceasta calificare a propulsat-o pe Halep pe locul 3 WTA si i-a adus un premiu de 825.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Cine este Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Roland Garros

Simona Halep o va intalni joi ora 15. 00, in direct pe Eurosport), in semifinalele de la Roland Garros, pe Andrea Petkovic din Germania, locul 27 mondial, o adversara pe care romanca noastra a invins-o de doua ori pana acum.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3108 seconds )