Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova. continuă pe Hotnews

Halep, felicitata in plenul Parlamentului de la Chisinau: Hai Simona! Hai Romania!

Simona Halep este sustinuta si de politicienii din Republica Moldova. Un deputat liberal-reformator i-a transmis romancei un mesaj de incurajare din plenul parlamentului de la Chisinau. Domnule presedinte,.

Simona Halep si-a expus total strategia inaintea finalei de la Roland Garros

Simona Halep a dezvaluit fara nici un ascunzis, vineri seara, strategia de joc pe care odopta in finala cu Maria Sharapova, de sambata.

Simona Halep: Am energia necesara ca sa pot juca o finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si ca are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, transmite Mediafax.

Roland Garros: Simona Halep- Am energia necesara sa joc o finala

Simona Halep a declarat, azi, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova.

Simona Halep, inainte de finala cu Sarapova: Va fi un eveniment important pentru tara noastra, pentru mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, informeaza www. prosport. ro.

LIVE Conferinta de presa Simona Halep (14:00)

Simona Halep sustine o conferinta de presa astazi dupa ora 14:00 la Roland Garros inaintea finalei de sambata cu Maria Sharapova.

FOTO Tricolorii, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Jucatorii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea semifinalei pe care aceasta o sustine, joi, la Roland Garros contra nemtoaicei Andrea Petkovic.

Lucian Bute: Sunt mandru de Simona Halep

Fostul campion mondial la box, Lucian Bute, a postat si el un mesaj de felicitare pentru Simona Halep. Sunt mandru de Simona Halep- a scris Lucian Bute pe un cont de socializare.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )