Libnet.ro
UNICEF

20:15

SRI: Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SRI: Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri

Tentativa de spionaj informatic in Romania. Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri. Intentia este de a obtine informatii confidentiale, sustine SRI, citat de Digi24. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Vasilescu, BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea. Nicu Marcu va fi presedintele ASF. Foarte multe institutii se pregatesc sa revina la modul de lucru pe hartie. Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Hainele probate in ma

Adrian Vasilescu, consilier BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea, are documente de la CNSAS care confirma * in acest moment foarte multe institutii se pregatesc asiduu sa revina la modul de lucru pe hartie - George Anghel, Ghiseul. ro. * Cristian Grosu : Au inceput. Cu Mugur Isarescu. * Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF: Nicu Marcu va fi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. * Noi reguli in mall-uri: Timp limitat in cabina de proba, interzicerea testarii produselor cosmetice pe piele, impunerea unui triaj. * Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Tot ce trebuie sa stii, tara cu tara, daca vrei sa pleci in concediu. * Carantina hainelor in magazine: Hainele probate, tinute separat 48 de ore. * Cazarea in vreme de pandemie: dezinfectie intre turisti, masti in spatiile comune, timp dublu pentru curatenie.

Tamponari in lant pe A1. Pompierii intervin la mai multe accidente rutiere

Trei accidente, in care sunt implicate mai multe autoturisme, s-au produs pe o distanta mai mica de kilometri, pe A1.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Trucuri Windows 10: cum ascunzi repede ce ai pe ecran si ajungi la desktop, in mai multe feluri

Cand se ascunde seful in spatele tau la birou, nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti ascunzi toate ferestrele si sa para ca lucrezi. in acest scop, ai mai multe optiuni si ar.

Se reiau cursele cu autocarul spre mai multe state europene. Ce reguli trebuie sa respecte pasagerii

O renumita companie specializata in transport international a anuntat vineri reluarea curselor cu autocarul spre mai multe state europene.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a anuntat ca, in dimineata zilei de 17 iunie 2020, se dispune suspendarea zborurilor din si spre mai multe tari din cauza numarului de infectii de COVID-19.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 din tara sunt la Bucuresti

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )