Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Antena3 Antena3,
Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a anuntat ca, in dimineata zilei de 17 iunie 2020, se dispune suspendarea zborurilor din si spre mai multe tari din cauza numarului de infectii de COVID-19. continuă pe Antena3

S-au reluat zborurile spre mai multe state europene. Ce companii au curse din Romania

Mai multe companii aeriene au anuntat reluarea zborurilor de miercuri, 17 iunie, catre mai multe state europene, informatie confirmata si de purtatorul de cuvant al Aeroporturilor Bucuresti, Valentin Iordache.

VIDEO Inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau, dupa ploaia torentiala de luni seara

O ploaie torentiala care a durat cateva zeci de minute a provocat, luni seara, inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau. Sistemul de canalizare s-a dovedit a fi ineficient din cauza precipitatiilor abundente. S-a circulat cu dificultate in mai multe cartiere din oras iar in mai multe zone de case apa a patruns in gospodarii.

Tarom reia zborurile catre mai multe destinatii din Europa. Unde puteti calatori fara restrictii

Incepand din 15 iunie, compania nationala Tarom reia zborurile comerciale, fara restrictii, catre trei tari din Europa: Austria, Germania si Grecia.

Se vor relua zborurile catre si dinspre 17 tari, incepand cu 15 iunie. Unde puteti pleca in vacanta?

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca romanii care vor sosi din 17 state europene nu vor mai intra in carantina sau autoizolare, iar zborurile catre si dinspre respectivele tari se vor relua, hotararea fiind aplicata incepand cu 15.

Noi detalii despre PlayStation 5: diferentele fata de PS4 sunt mai multe decat ai crede la prima vedere

Toate detaliile despre PlayStation 5 le vom putea afla abia cand consola va ajunge in magazine, la finele acestui an. intre timp insa, au mai scapat online cateva particularitati.

Fenomen bizar in Romania. Mai multe pasari exotice, descoperite in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie in Romania in ultimul secol, a fost observat luni de catre Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Modele de masini de care trebuie sa te feresti. Dacia Sandero, in topul masinilor cu cele mai multe probleme

Desi foarte populare in statele din Europa, modelele autohtone nu sunt tocmai bine vazute atunci cand vine vorba de siguranta, rezistenta la drum si emisii de noxe.

Mai multe persoane din Prahova, implicate intr-un scandal de strada, saltate de mascati

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti Sectia de Politie Rurala nr. 10 Valea Calugareasca au facut perchezitii in localitatea Berceni, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si lovire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )